Her er Medinas 'Popstars'-stjerner

De tre ‘Popstars’-dommere har nu fundet de 12 talenter, som skal kæmpe om at blive dette års ‘Popstars’-vinder.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 25. juni 2014 kl. 11:59

Efter et par travle uger med gråd, glæde og jubel var i går tirsdag den sidste audition-dag til ‘Popstars’, før det til efteråret går løs med at finde den endelig vinder af talent-programmet.

Således har dommerne, der er Medina, Søren Rasted og Christiane Schaumburg-Müller O’Connor, nu fundet de 12 talenter, som skal koges ned til en vinder. Det skriver Metroxpress.

– Vi har optaget 10 timer om dagen. Først havde vi castere ude rundt omkring i landet for at finde talenter. Sidste mandag stod de så for første gang foran dommerne, som i første omgang valgte halvdelen fra, og i dag (i går, red.) fandt frem til de endelige 12 deltagere, fortæller Katrine Brygmann Salomon til Metroxpress.

LÆS OGSÅ: Så er ‘Popstars’ skudt i gang

Det hele optages på forhånd

Hvor der i ‘X Factor’ er live-programmer til slut, så er alle programmer i ‘Popstars’ optaget på forhånd. Dommerne går ikke kun efter den store stemme, men en ægte Popstar-vinder skal også have talentet for at optræde foran et publikum.
Deltagerne er i et samlet hold og bliver så blive peget ud af dommerne til at træde frem og synge.Vinderen af sang-konkurrencen vil i sidste ende stå med en pladekontrakt.
– Dommerne arbejder så sammen om at finde de rigtige folk. De 12, der er fundet, flytter efter sommerferien ind i et hus, hvor det store udskilningsløb begynder, uddyber Katrine Brygmann Salomon til avisen.
LÆS OGSÅ: Kanal 5 afslører: Her er den sidste ‘Popstars’-dommer
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.