Medie: Efter afvænning – Scott Disick fester igen

Selv om Scott Disick har lovet forbedringer, så er han stadig ikke færdig med de vilde drukture.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 17. december 2015 kl. 17:55

Scott Disick har gang på gang lovet bedring, og midt i november blev han udskrevet fra et månedslangt afvænningsforløb. Alligevel faldt han i igen i starten af december, skriver sladdermediet In Touch.
Kilder fortæller til mediet, at den selvudnævnte Lord gav den gas til en privatfest den 6. december – og efterfølgende holdt han det skjult for Kourtney Kardashian, som han kæmper for at komme tilbage hos.
– Han drak indtil klokken 4 om natten. På et tidspunkt pressede han sit skridt i ansigtet på en pige. Han var helt væk! Han skjuler for Kourtney, at han drikker igen, fortæller en kilde til mediet.
Kourtney og Scott er flere gange blevet spottet sammen på det seneste, og rygterne går på, at de er på vej tilbage sammen. Det kræver dog, at han tager sig sammen, har hun slået fast – og noget kan altså tyde på, at han ikke er helt færdig med de vilde byture.
LÆS OGSÅ: Scott Disick må filme med Kardashians, hvis …
LÆS OGSÅ: Sammen igen? Kourtney og Scott på shoppetur
LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.