Med på sidelinjen: Irina og lillesøster hepper på Faustix

Irina og Victoria kan kun blive positivt overrasket, og især Irina har tidligere meldt ud, at Faustix slet ikke kan danse.

Af Caroline Grønne Wigdal - 2. oktober 2020 kl. 21:26

Irina Olsen sidder spændt klar blandt publikum og glæder sig til at se sin mand på gulvet. Med sig har hun sin 13 år yngre søster, Victoria Babenko.

Denne aften sprang søstrene dog over den røde løber og at tale med pressen, men det lyder til, at vi de næste mange fredage vil se Irina i ‘Vild med dans’-studiet.

I hvert fald har ‘The Olsens’-baben tidligere givet udtryk for, at hun i den grad vil støtte og bakke op om Faustix’s ‘Vild med dans’-deltagelse.

– Timingen er jo rigtig fin med denne oplevelse, som han ellers ikke kunne få, hvis han stadig var ude og optræde, som han var før. Der er stadig noget med musik, men alligevel udenfor hans comfort zone – han har jo ikke danseerfaring. Jeg sagde med det samme, at han skulle tage denne mulighed. Det er jo once in a lifetime, sagde Irina Olsen til Realityportalen.

Hun har i aftenens anledning fået lavet negle, der viser ‘FAA’, som er det, man skal skrive i en sms, hvis man vil stemme på Asta og Faustix.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

Billedet er fra Irinas story på Instagram. 

Om kort tid skal Faustix på gulvet i en vals.

Læs mere om