Mathilde og Robin flytter sammen

Realityparret skal dele tilværelsen i en ny lejlighed, der bliver helt deres egen – og så alligevel mest Mathildes.

Af Lykke Buhl - 21. juli 2020 kl. 19:16

Der er nok ikke gået manges næse forbi, at 20-årige Mathilde Mulvad Beuschau fra ‘Årgang 0’ og 21-årige Robin Christensen fra fjerde sæson af ‘Ex on the Beach’ er særdeles glade for hinanden. Selvom det forelskede par endnu ikke kalder sig kærester, så har de ikke forladt hinandens side, siden første gang de mødtes.

LÆS OGSÅ: 10 realitystjerner du ikke vidste havde børn

Fælles adresse?

Nu tager Mathilde og Robin så næste skridt i forholdet, for når Mathilde finder sin næste lejlighed til d. 1. oktober, hvor hendes gamle lejlighed er sagt op til, så skal der også være plads til Robin og hans ting.

– Det bliver min lejlighed, og jeg er hovedlejeren. Men jo, jeg tænker da, at han skal med over i lejligheden og have sine ting der og være der. Han får sgu nok navn på adressen der. Vi har faktisk ikke rigtigt sådan fundet ud af tingene endnu med penge og sådan noget. Måske er det en husleje, der skal splejses. Der er lige tre måneder endnu, så det tager vi til den tid, griner Mathilde til Realityportalen.

Herunder kan du se Robin og Mathilde, der selvfølgelig tog sammen til Bronuts-reception i sidste måned

Robin og Mathilde tog sammen til reception for åbningen af Türkers donutkæde Bronuts i København (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Vil du være med i ‘Badehotellet’? Nu har du chancen

Dog fortæller Robin til Realityportalen, at han nok ikke kommer til at flytte sin adresse over til den nye lejlighed. Men derimod betragter han det som om, han og Mathilde allerede er flyttet sammen.

– Vi bor sammen, det gør vi. Det har været det mest normale for os i forhold til, at vi har været sammen hver eneste dag, siden vi mødtes, så der er ingen grund til ikke at flytte sammen, når det alligevel har været sådan fra dag et af, fortæller Robin.

LÆS OGSÅ: Linse om at bo i campingvogn: Det er balsam for sjælen

Flytter fra bedste ven

Mathilde bor i dag sammen med sin bedste ven Simon i deres lejlighed i Sydhavnen, som de tidligere har lejet det ekstra værelse i – blandt andet til ‘Love Island’-baben Ida Søjborg. Men nu var det tid til at finde hvert sit sted.

– Lige nu bor vi kun Simon og jeg, men vi flytter fra hinanden. Det fungerede ikke, som det skulle. Jeg kan godt have svært ved at bo med andre mennesker, hvor man skal snakke om regler og skrive, hvornår man kommer hjem eller har nogen sovende. Jeg har brug for at være mig og bare have mit helt eget sted. Så det kommer til at ske her 1. oktober, der får jeg min egen lejlighed, igen ude i Sluseholmen, fortæller Mathilde, der har genvalgt området, fordi hun elsker alt det vand, som omgiver bygningerne.

Herunder kan du se et billede af Ida Søjborg, som tidligere har delt adresse med Mathilde

Ida Søjborg fra ‘Love Island’ (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Türker og Sarah har taget næste skridt i forholdet

Faktisk var Robin nok også lidt medskyldig i, at de to bedste venner, Mathilde og Simon, ikke længere fungerede under samme tag. I hvert fald gav det netop anledning til diskussion, at Robin overnatter i lejligheden stort set hver eneste aften.

– Det kan godt gå lidt op og ned nogle gange, og det er også helt forståeligt, både fra min side og fra Simons side af, at det kan være lidt svært, at der kommer en ekstra ind i billedet, og det er derfor, det måske også er ekstra godt, at jeg finder mit eget, hvor jeg ligesom bare kan være mig, og Robin også kan være der, uden at der ligesom er noget, forklarer Mathilde.

Herunder kan du se et billede af Robin og Mathilde med en lille kærlighedserklæring til

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Sommer i Danmark med mennesker jeg holder af- livet er dejligt specielt med dig ved min side @rbn.fit ❤️

Et opslag delt af Mathilde Mulvad Beuschau (@mathildebeuschau) den

LÆS OGSÅ: WOW! ‘Vild med dans’-vært og kæresten køber villa til 31,5 millioner

Robin beholder sin egen lejlighed

Den kommende lejlighed, som Robin og Mathilde skal dele, skal findes i Sluseholmen, hvor Mathilde også boede før, og hvor der er mange lejligheder ledige. Derfor tør Mathilde godt vente med at pege den endelige lejlighed ud og sætte sin underskrift.

Og selvom det er svært at komme tættere på at bo sammen, end at have fælles adresse og have sig selv og sine ting i samme lejlighed, så får Robin alligevel ikke lov til at opsige sin egen lejlighed helt endnu.

– Nej, det gør han nok ikke. Og det ved han også godt, og det har vi også snakket om, og det vil han heller ikke selv. Han beholder sin egen lejlighed, så han har den, fordi der ikke nogen, der ved, hvad der kommer til at ske, vi er meget glade for hinanden, men det er også stadigvæk så nyt, at der kan ske en milliard ting, som gør, at det nok er en god idé, at man i hvert fald lige har sin egen lejlighed i et eller to år endnu, forklarer Mathilde.

LÆS OGSÅ: Såret ung mor: Min bedste veninde sagde, jeg aldrig kunne blive tynd

LÆS OGSÅ: Lene Beier skal samle danskerne hen over sommeren i live TV 2-program