Mathilde Gøhler om at være mor til to: Ingen tid til mig

Det er en stor omvæltning at gå fra et til to børn, det kan Mathilde Gøhler skrive under på.

Af Rikke Lynge - 3. januar 2022 kl. 8:57

Mathilde Gøhler blev den 19. oktober mor til to, og det har været noget af en omvæltning, selvom hun har et barn i forvejen.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Camilla Ottesen fortæller om ‘Fangerne på fortet’

LÆS OGSÅ: Mascha Vang skal giftes: Se den flotte forlovelsesring 

– Nogle dage er rolige og andre er meget intense. Det der overrasker mig mest ved at gå fra et til to børn er timingen. Når jeg for eksempel skal putte begge børn om aftenen, skal det være timet, ellers bliver det vildt. Men at se dem sammen er min største drøm, og ingen hård dag kan slå det, fortæller Mathilde i en spørgerunde på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-forældre knust efter hospitalsbesøg: Vi havde for høje forventninger

Det er dog ikke uden bekostning at være mor til to børn.

– For mig er det hårdeste, at jeg ikke har tid til at være mig selv lige nu. Jeg er meget indadvendt og at være omgivet tager hårdt på min energi, så jeg værdsætter, når de begge sover, og jeg kan have en stille stund, fortæller Mathilde ærligt.

LÆS OGSÅ: Medina afslører graviditet

Læs mere om