Mathilde afslører: Derfor forlod jeg 'Ex on the Beach'

Nu fortæller Mathilde, hvorfor hun var nødt til at forlade villaen.

Af Emilie Holm Egebro - 10. september 2019 kl. 22:55

Det kom som lidt af et chok, da Mathilde pludselig forlod villaen i aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’. De andre deltagere var meget overraskede, da ingen af dem havde fået noget at vide eller sagt farvel til Mathilde, før tabletten afslørede den triste nyhed.
– Jeg forlader villaen, fordi der er kommet nogle ting op fra min fortid, som jeg skal have på plads, før jeg kan noget som helst andet. Jeg kommer til at savne alle de dejlige mennesker inde i villaen, lød det kort fra Mathilde til kameraet efterfølgende.
LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-babe håber på bolleven
LÆS OGSÅ: CHOK! Kærligheden brast for ‘Ex on the Beach’-par
Nu uddyber hun overfor Realityportalen.dk:
– Jeg ville gerne forklare nærmere, hvilke ting der dukkede op fra min fortid, men det var ikke én specifik ting, men derimod mange, der kom op igen, så det er svært at forklare. Det var bare følelser, der opstod inde i mig, så jeg fik det rigtig svært personligt og blev rigtig ked af det derinde. Jeg ved ikke, hvad det kom sig af, men det var bare virkelig intenst at være inde i villaen, og følelserne sad rigtig meget uden på tøjet. Jeg kan ikke rigtig forklare, hvorfor de følelser kom op igen fra min fortid. Jeg ved det faktisk ikke. Men det hele blev bare rigtig svært for mig, og jeg blev rigtig ked af at være i villaen til sidst på grund af følelserne, forklarer Mathilde.
LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Så vild var aftenens ‘EOTB’-fest
LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift
– Nogen kan måske tænke, at det opstod på grund af mine to eks’er, Mark og Casper, i villaen, men det havde intet med det at gøre. Det havde ikke noget med nogen af deltagerne eller programmet at gøre, det var bare så intenst at være derinde, og det er rigtig svært at forklare, hvis man ikke selv har prøvet det. Jeg troede, at jeg havde fået bearbejdet alle de her ting, inden jeg tog til Grækenland, men det havde jeg så åbenbart desværre ikke. Det kom meget uventet og som et chok for mig, at jeg blev så påvirket, som jeg gjorde, og måtte tage hjem. Jeg troede, at jeg havde lagt alt bag mig og var klar til at starte på en frisk, men jeg var bare ikke herre over mine egne følelser, fortsætter Mathilde og uddyber:
– Jeg snakkede med produktionen om, at jeg havde det lidt svært og fik styr på det, men pludselig ramlede det hele bare, og så var jeg bare nødt til at komme hjem. Da jeg kom hjem skulle jeg have nogle ting bearbejdet, og det har jeg fået gjort nu. Så nu har jeg det rigtig godt igen og håber, jeg har lagt det bag mig. Det er jo bare svært at vide, når jeg aldrig helt ved, hvad det kommer af.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Julie efter skænderiet med Tessie: Ingen kontakt i dag
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-babe jubler: Sådan blev jeg reddet af Geggo og Cengiz

Måtte ikke sige farvel

Under afsnittet var deltagerne i villaen meget kede af, at de ikke fik sagt farvel til Mathilde, inden hun rejste hjem til Danmark. Det var dog ikke Mathildes egen beslutning, at det endte sådan:
– Jeg fik ikke muligheden for at sige farvel til de andre, og det er jeg utrolig ked af, for jeg ville gerne have sagt farvel og fortalt dem, hvad der lige foregik. Også så de vidste, at det intet havde med dem at gøre, men at det var nogle ting indeni mig. Så jeg var rigtig ked af, at jeg ikke fik lov at sige farvel til dem. Det hele gik meget hurtigt. Lige pludselig sad jeg på et hotel, og så kom alle mine ting, fortæller Mathilde og fortsætter:
– Det var super ærgerligt at skulle forlade villaen, men jeg kunne mærke, at jeg var nødt til at passe på mig selv og trække stikket. Både for min egen skyld, men også for de andre deltagere i villaens skyld, så det ikke skulle gå udover dem, at jeg havde det svært. Jeg fortryder dog slet ikke, at jeg var med. Jeg ville ikke have været oplevelsen foruden, og jeg synes virkelig, at det var den fedeste oplevelse. Særligt at jeg har mødt en masse dejlige mennesker.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz tager stor beslutning om ‘Stjerne Boksning’
LÆS OGSÅ: Nyt reality-par afslører: Vi taler om børn

Ingen romance med Mark

Selvom Mathilde ikke fortryder, at hun var med i programmet, betyder det dog ikke, at hun er glad for alt, hvad der skete under optagelserne:
– Jeg kunne aldrig finde på at være sammen med Mark hjemme i Danmark. Aldrig. Det lyder jo lidt underligt i forhold til de ting, jeg sagde inde i villaen, men det var bare som om, at når man var derinde, så var det hele meget intenst, og når der så kom noget, der mindede om “hjemme”, så blev man nok lidt glad for at genkende noget. Jeg ved godt, det lyder mærkeligt, men det er bare svært at forklare for folk, der ikke selv har været med i programmet, fortæller Mathilde og uddyber:
– Jeg ved ikke, hvad jeg lavede med Mark derinde, må jeg indrømme. Det er meget skørt for mig, og det fortryder jeg også. For jeg kunne virkelig aldrig finde på at være sammen med Mark herhjemme. Så det døde egentlig bare af sig selv, det der var mellem os derinde. Der var ingenting, da vi sås igen. Altså vi er gode venner, men det bliver også det eneste, der nogensinde kommer til at være mellem os. Det var kun inde i villaen, det var anderledes.
Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse