Mathias er den største vinder i 9 år

Med præmien på 450.000 skriver Mathias sig ind i ‘Paradise’-historien, og det får ham til at ærgre sig en lille smule.

Af Louise Vilsbøl - 13. maj 2016 kl. 14:50

I går vandt Mathias den 12. sæson af ‘Paradise Hotel’ sammen med Caroline, men i sidste ende tog han røven på hende og løb med 450.000 kroner, mens Caroline måtte se sig slået på målstregen og rejse hjem uden penge og med et knust hjerte.
Efter sejren fortalte Mathias, at han intet fortrød, og han havde aldrig overvejet at dele pengene med Caroline. Og med sejren og den store pengepræmie skriver Mathias sig da også ind i ‘Paradise’-historien som den mest vindende deltager side om side med Camilla, der vandt sæson 3 i 2007 og også hev 450.000 hjem.
LÆS OGSÅ: Årets ‘Paradise’-vinder: Alt, hvad jeg sagde til Caroline, var en stor fed løgn
Turde ikke tage chancen
Mathias smed kuglen ved de 450.000, før Rikke Gøransson havde nået at fortælle, at de skulle stå der i 1 minut.

Sæson 3: Camilla vandt "Paradise Hotel" tilbage i 2007, hvor hun for næsen af sin partner tog alle pengene. I dag arbejder paradisoen som chefredaktør i firmaet "United" og har en søn.

Sæson 3: Camilla vandt “Paradise Hotel” tilbage i 2007, hvor hun for næsen af sin partner tog alle pengene. I dag arbejder paradisoen som chefredaktør i firmaet “United” og har en søn.


– Jeg turde ikke at tag chancen på 500.000 kr, det kunne være, hun (Caroline, red.) ville tage røven på mig, så jeg spillede sikkert og smed den på 450.000 kr, forklarer Mathias.
Og selvom han er glad for sin sejr, så ville han dog ønske, at han havde læst lidt på lektien, for hvis han havde vidst, at han kunne skrive sig ind i historien som den mest vindende paradiso, hvis han havde ventet til de 500.000, så er han ikke i tvivl om, at han ville have gjort det.
LÆS OGSÅ: Caroline snydt og såret i ‘Paradise’-finalen: Mathias har udnyttet mig hele vejen
De tidligere vindere stolede ikke nok på deres partnere
Sidste års vindere Anders og Monique delte pengene, men i de to foregående sæsoner snød henholdsvis Martin og Nicolas deres partnere Sandy og Sandra. De smed dog begge to kuglen ved 300.000 kroner og havde altså ikke lige så meget is i maven som Mathias.
– Der var nok en årsag til, at de smed den på 300.000 kr – de stolede nok ikke på deres partner, så hellere 300.000 kr i stedet for 0 kr, lyder det fra den glade vinder.
Det var en del af Mathias’ spil at lyve for Caroline, så hun fik tillid til ham, og fordi han vidste, at hun havde følelser for ham, var han også sikker på, at hun stolede på ham. Han følte sig dog først sikker på sit spil, da kuglen endelig var smidt.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-vinderne: Hvad laver de i dag?
LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’: Se de fem vildeste finaler
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Michelle afslører: Sådan er mit og Krudtes forhold i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.