Mathias om Caroline: Forfærdelige kvindemenneske - Her & Nu

Mathias om Caroline: Forfærdelige kvindemenneske

Carolines onani er ved at drive Mathias til vanvid.

Af Louise Vilsbøl - 19. april 2016 kl. 15:03

I aftenens afsnit af ‘Paradise Hotel’ er Caroline ved at drive partneren Mathias til vanvid ved at onanere inde på deres værelse, imens Mathias forsøger at sove.
– Til sidst bliver jeg nødt til at forsøge at få hende til at stoppe, så jeg kaster puder efter hende, og ja. Forfærdelige kvindemenneske, lyder det fra Mathias. Men Caroline er ligeglad med partnerens irritation, så hun fortsætter ufortrødent sin færd mod en orgasme.
– Hvis Mathias ikke vil have, at jeg onanerer inde på mit eget værelse, så kan han da bare gå. Jeg skal ikke finde en anden seng at gøre det i. Det her er mit værelse, fastslår Caroline da også bagefter.
Se hele det sjove klip herunder, og se med i aften i ‘Paradise Hotel’, hvor der er meget mere hed action mellem flere af parrene.
LÆS OGSÅ: Pinlig Kasper efter sex på hotellet: Det gik meget hurtigt
LÆS OGSÅ: Patrick og Michelle: Sådan er deres forhold i dag
LÆS OGSÅ: Chokeret paradiso: Jeg så et menneske dø

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.