Mathias Käki om Milles nye partner: Måtte ringe til ham efter programmet

Mathias Käkis kæreste har igen fået en ny ‘Vild med dans’-partner, og Mathias siger gerne sin ærlige mening om ham.

Af Caroline Grønne Wigdal - 17. september 2021 kl. 20:25

Mathias Käki Jørgensen dansede selv rundt på hele Danmarks dansegulv, da han i 2016 deltog i ‘Vild med dans’. I aften har han dog planer om at blive blandt tilskuerne og heppe på sin kæreste og dansepartneren, Lakserytteren.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler taler ud om misbrug

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Mathias fortæller, hvordan det er at være kærester med Mille Funk under ‘Vild med dans’…

Ham er han ret begejstret for.

– Han har lidt mere en dybde, som der måske ikke lige er tid til at levere på fem minutter, som når man laver noget YouTube eller et eller andet. Jeg er ret stor fan af ham. Jeg synes, han er sindssygt fed, siger skuespilleren, der for tiden har travlt med at optage sæson nummer tre af krimiserien ‘Sommerdahl’.

Artiklen fortsættes under billedet…

Mathias og Mille(Foto: Janus Nielsen)

Da Mathias for fem år siden dansede med Mille, opnåede de sammen en femteplads, og efter programmet var afsluttet, blev de kærester.

27-årig Mathias tør ikke spå om, hvor langt hans kæreste i år vil nå i ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

– Det er så pisse svært at finde ud af. Og jeg aner jo ikke noget om dans. Så jeg kan jo sagtens se på dem og synes, det er fedt, når jeg ser prøver fra deres træning. Men hvad dommerne og folk derhjemme synes, det er noget andet, siger Mathias, der har bakket både Mille og Rasmus godt op lige fra begyndelsen og også ofte må træde til som dansepartner, når Mille skal afprøve en koreografi i hjemmet.

Også under premieren sidste fredag var han en god støtte for nydanseren Rasmus Kolbe.

– Jeg sad og så det hjemme på skærmen og ringede til ham bagefter og sagde, jeg syntes, han var vanvittig fed i deres interviews og den måde, han er på, hvor jeg synes, man kan mærke den person, han er, fortæller den tidligere ‘Vild med dans’-deltager.

Lakserytteren og Mille Funk går på gulvet som det første par i aftenens program, og de skal danse en jive.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen