Mathias indrømmer: Jeg kontaktede selv TV3

Der er mange måder at finde kærligheden på. Nogle går på Tinder, mens andre tjekker ind på ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. marts 2021 kl. 15:00

Nu er det snart kun et spørgsmål om dage, før ‘Paradise Hotel’ igen rammer skærmene, og torsdag kom det frem, at Mathias Hjort er blandt den nye sæsons deltagere.

For lidt over et år siden blev han single efter at have været i et forhold med Trine Skjollander i to og et halvt år.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Første ‘Paradise’-deltagere afsløret

En single-status er som bekendt en forudsætning for at kunne deltage i ‘Paradise Hotel’, og derfor greb paradisoen chancen og ringede til TV 3, da han og Trine ikke længere var et par.

Det var en god måde at komme videre efter bruddet.

– Jeg slog op med Trine og tog ind for at træne, og så tænkte jeg, at der kun var én ting at gøre, og det var at tage til Mexico, hvis jeg fik muligheden, forklarer han til Realityportalen.

Han tilføjer:

– Jeg har altid gerne ville tilbage til hotellet, og det kan man jo ikke, når man har en kæreste, så da jeg blev single, var der ingen tvivl.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Mathias og Trine fra ‘Paradise Hotel’ (Foto: Janus Nielsen)

Mathias og Trine gik fra hinanden efter de havde boet sammen i en lejlighed i Odense. Trine ville gerne til Aalborg, men den idé var Mathias ikke med på, hvilket var en skuffelse for Trine.

– Det kan lyde lidt hårdt og koldt. Men Trine valgte at åbne en salon i Aalborg og havde faktisk taget sit valg om at åbne den, uden jeg var med i den plan. Så jeg vidste godt, vi var et lukket kapitel omkring jul, siger han om bruddet, der altså var endeligt i februar 2020.

LÆS OGSÅ: Tobias afslører: Derfor fik jeg ikke venner i ‘Bagedysten’

Sådan overbeviste han TV3

Det lykkedes så Mathias Hjort at overbevise TV3 om, at de skulle sende ham en tur tilbage til det farvestrålende hotel i Mexico.

– Jeg sagde, at jeg var klar på en sæson mere, og at de var nødt til at tage mig med igen. Hvis de gjorde det, ville de ikke fortryde det, siger han om sin opringning til TV3.

LÆS OGSÅ: AV! Nu langer Janni Ree kraftigt ud efter Tina Lund

Om de siden har fortrudt sit valg, og om Mathias Hjort igen finder kærligheden, vides endnu ikke. Men måske får vi svaret, når det snart går løs med sæson 17 af ‘Paradise Hotel’.

– Jeg elsker fandeme det sted. Det har faktisk været en større drøm at komme retur som gammel deltager, for det er ikke mange, der får den chance. Det er jeg stolt af, jeg fik lov til igen – at nyde hele oplevelse på en anden måde end første gang, lyder det.

Også Trine Skjollander og Anne Plejdrup er blandt deltagerne i den nye sæson.

LÆS OGSÅ: Martin Jensen modtog dødstrusler under ‘X Factor’ liveshowet

Læs mere om