Mathias Hjort taler ud om forelskelse på ‘Paradise Hotel’

Paradisoen fra sæson 14 er ikke i tvivl om, hvilken type pige han falder for. Det lyder til, at hun med i årets ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 18. maj 2021 kl. 11:15

Da Mathias Hjort var med i ‘Paradise Hotel’ i 2018 og blev kærester med Trine Skjollander, var det for ingen af dem kærlighed ved første blik.

Alligevel blev de efter noget tid kærester.

LÆS OGSÅ: Efter 21 dage uden hårvask: Kæresten vil beholde krøllerne

– Nu skal man også passe på, hvad man siger, men Trine er jo ikke en type, jeg ville falde for normalt. Det var udelukkende omgivelserne på hotellet og hendes personlighed, der gjorde det, men typemæssigt er Trine slet ikke min type, siger Mathias til Realityportalen.

Han fortæller, at han normalt falder for en pige med et meget naturligt udseende, og at det var nogle andre piger, der fangede hans opmærksomhed, lige da han tjekkede ind på hotellet i 2018.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe om ar fra selvskade: De er en del af mig

– Da jeg kom hjem fra ‘Paradise Hotel’ første gang og fortalte min mor, at jeg var begyndt at se en af pigerne, sagde hun: “Nej, hvor sødt, det kan kun være Nadja”, fortæller ‘Paradise’-hunken og fortsætter:

– Da jeg så sagde, det var Trine, kom det bag på hende, fordi hun kender min type pige og de piger, jeg gennem tiden har været kærester med. Det siger bare noget om, at når man er inde i den boble på hotellet, så sker der noget. Man glemmer, hvad man er tiltrukket af, fordi man på en måde er låst inde i en boks. Man falder for nogle andre ting, end hvad man normalt falder for, og når man stoler på folk, bliver man hurtigt meget tætte, siger han.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Lego Masters-deltager ansat hos Lego

Første parceremoni på ‘Paradise Hotel’ i 2021. (Foto: Janus Nielsen.)

Pigerne i den nye sæson

Mathias vil endnu ikke sætte ord på, om han også i år har haft en flirt eller mere i Mexico. Men han er meget begejstret for de piger, vi for tiden kan følge i realityprogrammet.

– Pigerne er kamp dejlige, og de ser meget naturlige ud. Jeg synes, casterne har gjort det godt, og at der er nogle store personligheder og også meget forskellige personligheder, siger han.

Det er endnu uvist, hvornår Trine og Mathias tjekker ind på hotellet.

LÆS OGSÅ: Anna afslører vildt vægttab: Man kan næsten ikke se, jeg har født

Læs mere om