Mathias Hjort om ‘Fodbold mod cancer’: Derfor spiller jeg med

Mathias Hjort skal i dag lave showkamp sammen med en del andre reality-stjerner og dermed samle penge sammen til børnecancerafdelingen på Odense Universitets Hospital.

Af Rikke Lynge - 8. august 2020 kl. 10:55

Mathias Hjort fra ‘Paradise Hotel’ er en af de reality-stjerner, der i dag melder klar til kamp i den gode sags tjeneste, når non-profit velgørenhedsorganisationen ‘Fodbold mod cancer’ samler penge ind til børnecancer-afdelingen på Odense Universitets Hospital. At det lige er kræftramte, som Mathias vælger at støtte op omkring, er der en særlig grund til.

– Jeg stiller selv op til kampen, da jeg har to onkler, der døde til lungecancer, en mormor der også døde til cancer. Min far har også haft det og er heldigvis rask i dag, så der var ikke nogen tvivl om, at det var noget, jeg skulle være en del af, fortæller Mathias til Realityportalen forud for kampen, som spilles i dag kl. 17.00 på Koldings Boldanlæg.

LÆS OGSÅ: AV! Iskolde paradisoer sletter sidste spor fra forholdet

Selvom pengene samles ind til en sygdom, som alle bliver triste af at tænke på, så er Mathias ikke i tvivl om, at det bliver en hyggelig dag.

– Min forventninger er, at det bliver en god dag, og at vi kommer til at hygge os og har det sjovt – og så skal vi vinde kampen, slår Mathias fast.

LÆS OGSÅ: Türker truer Føtex med advokater

I kampen, som står mellem reality-stjerner, tidligere fodboldspillere, musikere og tv-personligheder mod fodboldspillere fra Kolding Boldklub, forventer Mathias meget af sig selv.

– Jeg spiller på toppen, og jeg skal minimum lave et hattrick i kampen. Jeg har altid scoret mål i mine debutkampe, og selvom vi spiller med nogle dygtige drenge og en enkel pige, så der skal leveres.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde scorer ny værts-tjans

Læs mere om eventet, og hvem der kommer HER.

Mathias Hjort er klar i sin ‘Fodbold mod cancer’-trøje. (Foto: privat)

Læs mere om