Mathias Hjort i ærlig udmelding: Derfor bruger jeg speedos

Paradisoen er allerlængst fremme, når det gælder herrebademoden. Det er dog ikke et spørgsmål om fashion, der har fået ham til igen i år at hoppe i de helt små badebukser på ‘Paradise Hotel’.

Af Caroline Grønne Wigdal - 1. juni 2021 kl. 06:55

Det kan godt være, at Mathias Hjort med sine 2 meter og godt over 100 kilo er hotellets største fyr – men han er alligevel den, der bærer de absolut mindste badebukser. Det gjorde han også i ‘Paradise’-udgaven fra 2018, og bade-outfittet er gået hen og blevet hans kendetegn.

Nu fortæller paradisoen, hvorfor han altid ifører sig sine speedos, som han i år har valgt i lidt af en pangfarve.

LÆS OGSÅ: Efter brud med Asbjørn: Christel Trubka taler ud

– Fordi det er verdens fedeste badebukser, og det giver en solid tanline, lyder det fra Mathias, der åbenbart længe har ønsket sig et par i den orangefarve.

– De havde ikke den farve første gang, jeg var afsted (til Mexico, red.), og der er endnu en farve, jeg har med, siger han.

Den anden farve må seere af realityprogrammet dog vente på at se.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Speedos er tilbage

I virkeligheden er Mathias Hjort med på allerhøjeste mode, og det kan være, at der i den næste sæson vil være flere speedos at spotte på ‘Paradise Hotel’. I hvert fald er den korte badebuks for alvor på vej tilbage i modebilledet. Det skriver blandt andet herremagasinet Euroman. 

LÆS OGSÅ: Cengiz afslører nye detaljer om beslutningen

– I 00’erne kunne badeshortsene ikke blive lange nok, men som årene er gået, er længden på herrebademoden lige så stille krøbet så langt mod nord, at der nu ikke længere er nogen vej udenom. Det er på tide at investere i et par speedos, kan man læse i Euroman. 

Speedo er navnet på et australsk badetøjsfirma, der producerer de små badebukser, som var populære i 1960’erne. Men nu er de altså tilbage – også på ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Rikke G. slår fast: Underligt med nye ‘Paradise’-værter

Læs mere om