Mathias Hjort afslører: Sådan følte jeg, da jeg så Trine

Da paradisoen tjekkede ind på hotellet i Mexico, havde han ikke forventet at møde sin eks.

Af Caroline Grønne Wigdal - 27. maj 2021 kl. 20:04

For Mathias Hjort og Trine Skjollander begyndte hele deres rejse sammen, da de begge to i 2018 deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 14. Siden tog rejsen en voldsom drejning, og deres tid sammen er i dag et afsluttet kapitel.

Og så alligevel ikke helt.

LÆS OGSÅ: Trine indrømmer den virkelige grund: Derfor gik vi fra hinanden

For i det nyste afsnit ‘Paradise’ kan man se ekskæresterne tjekke ind samtidig, og der er mildest talt akavet stemning, da de pludselig står ansigt til ansigt med hinanden på det hotel, hvor de engang forelskede sig.

Blev rørt

Mathias Hjort er ikke meget for at tale om, hvordan det føltes at møde sin eks, som han senere samme dag skulle spise en romantisk middag med. Middagen med Trine var dog efter eget valg, da de også kunne vælge at spise alene.

LÆS OGSÅ: Fyret paradiso: Jeg vil SKIDE på samfundet

– Det var vildt at se Trine, og har da prøvet sjovere ting, siger han om oplevelsen med at sidde til bords med hende.

Men overordnet vat det en god oplevelse for den garvede reality-deltager at tjekke ind på hotellet, hvor der også var andre velkendte ansigter. Det fremkaldte mange minder.

LÆS OGSÅ: WOW: Det så du ikke i dagens ‘Paradise Hotel’-episode

– Det var vildt, og især at skulle møde fem piger, jeg aldrig havde mødt før. Så var Anne der, og jeg fik et kæmpe kram af hende, og jeg blev faktisk rørt, da jeg så det igen, fordi vi har det venskab, vi har, siger Mathias.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Se Linses kæreste

Læs mere om