‘MasterChef’-vinders drøm: Nu må kæresten gerne fri

Sara Schultz Giversen har mange drømme for fremtiden, og en af dem indebærer, at hendes kæreste tager sig sammen og går ned på knæ.

Af Kenth G. Madsen - 9. maj 2020 kl. 12:58
Glædestårerne fik frit løb, da Sara Schultz Giversen torsdag aften kunne løfte trofæet oven på sejren i ‘MasterChef 2020’-finalen. Sejren blev bagefter fejret med familie og venner og en stor stak pizzaer.
– Men efter en time var jeg bare så færdig og klar til at gå i seng, fortæller den 29-årige salgsleder fra Samsøe Samsøe til HER&NU.
LÆS OGSÅ: TEST: Hvilken familie fra ‘Maddysten’ er din familie?
Og efter et intenst udskilningsforløb, hvor 60 deltagere blev barberet ned til tre gennem 56 TV3-programmer, kan man måske godt forstå den dygtige amatørkok. Med hendes flotte gastronomiske sejr fulgte også en check på 100.000 kroner, og Viborg-pigen med bopæl på Østerbro i København har ædle planer karrieremæssigt som privat. Siden finalen 13. december har det knitrende beløb stået uberørt hen på bankkontoen.
– Jeg gad helt vildt godt starte et sted for udsatte børn og unge, hvor vi kan lave noget mad sammen. Børn, der har brug for et sted at være, måske fordi de har mistet deres forældre. Sådan noget i den stil, fortæller hun.

Sara Schultz Giversen sammen med kæresten Christian (Foto: Privat)


LÆS OGSÅ: Amalie om sin graviditet: Jeg kan ikke holde mig slank
Hun bor til daglig sammen med Christian, som hun har store planer om at opbygg
– Vi vil jo gerne det hele. Giftes og have børn, og ja, der er også penge til et bryllup, men han skal jo lige tage sig sammen til at fri først, opfordrer ‘MasterChef’-vinderen, der hver dag sørger for at prikke til Christian i den retning.
– Han vil jo gerne, men vi skal lige have fundet det rigtige tidspunkt, siger hun.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ’Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester