’Masterchef’-vinderen afslører: Uden tvivl programmets hårdeste dommer

Vinderen af ’Masterchef 2021’, Rasmus Nielsen Fisker, fortæller, hvem af årets dommere, der var mest kritisk.

Af Anna Løwe - 7. maj 2021 kl. 06:55

I går kunne Rasmus Nielsen Fisker endelig fortælle, at han blev den stolte ejer af Masterchef-trofæet. Rasmus’ hjemmelavede vindermenu bestod af due efterfulgt af tarte tatin med kardemommeis, og samtlige fire dommere var imponeret over Rasmus’ høje niveau.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Dak afslører fortid med Jesper Koch

Den hårdeste dommer

I år havde de tre garvede dommere Jakob Mielcke, Jesper Koch, Thomas Castberg fået fornemt selskab af Michelinkok og køkkenchef Dak Wichangoen, og det gjorde ikke oplevelsen mindre angstprovokerende for Rasmus:

– Dak var helt klart den hårdeste dommer. Det var hende, der bød ind med den hårdeste kritik. Hun talte lige ud af posen og var meget direkte. Hun var et friskt pust, og det var også dejligt med kritikken, fortæller Rasmus, der glæder sig til at se, hvad der venter ham forude:

– Jeg skal ikke arbejde som kok eller starte en restaurant. Jeg har en akademisk baggrund indenfor mad, mennesker og antropologi, og så har jeg også tilegnet mig en teknisk kunnen oveni.

LÆS OGSÅ: Så lidt ejer Türker af Bronuts

Rasmus, der både har vundet 100.000 kroner og et samarbejde med nemlig.com, skal blandt andet udvikle opskrifter for onlinesupermarkedet og håber på at kunne arbejde mere med madformidling.

LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor oplever jeg ikke hate