‘Masterchef’-vinder: Jeg har kæmpet så meget

Den kyndige amatørkok har ikke altid haft medvind.

Af Anna Løwe - 2. juli 2021 kl. 16:55

Vinderen af ‘Masterchef 2020’ Sara Giversen har på sin Instagramprofil delt en rørende, personlig historie.

LÆS OGSÅ: ‘Masterchef’-Mikkels drømme sat på standby efter corona

Det gør hun i kølvandet på at være blevet mor til datteren Philippa-Isolde, der er omkring tre måneder. En titel, der har ændret mange ting for den 30-årige madentusiast, der til daglig arbejder i detail, men i øjeblikket er på barsel.

– Lige siden min deltagelse i ‘Masterchef’ har en af de ting, jeg har kæmpet meget med været mit udseende. Jeg har altid været så usikker på, hvordan jeg skal se ud, og jeg har haft svært ved at finde ro i det, skriver Sara og fortsætter:

– Min deltagelse gjorde, at min selvtillid fik et skud opad, og det med at blive anerkendt for sin kæmpe hobby har virkelig været altafgørende i den udvikling, jeg har været igennem med mig selv. Aldrig har jeg været så rolig og afslappet omkring mig selv.

– Alle de bekymringer om hvad andre synes, tror jeg ærlig talt aldrig helt forlader mig, men at det ligger et sted nu, hvor det ikke er noget man tænker over hver dag – det jeg tilfreds med.

LÆS OGSÅ: ‘Masterchef’-vinder opkalder datter efter prinsesse

Har altid været en pleaser

Sara Giversen bor til daglig i Valby med kæresten Christian og deres lille datter. Udadtil kan Saras liv af mange opfattes som helt igennem lykkeligt, men sådan har det altså ikke altid været.

Hun fortæller:

– Gennem de sidste to år har jeg virkelig lært at stole meget mere på mig selv og ikke være så bange for at stå ved den, jeg er. Jeg har generelt altid været den vildeste pleaser, og om jeg skulle stå og lave mad en hel dag bare for at få et skulderklap, så gjorde jeg det.

– Det spejler sig generelt i mange ting i mit liv. Jeg overtænker, og det bliver også bedre, men har stadig lidt vej igen. Jeg elsker stadig at pynte mig – men det på en helt anden måde nu, afslutter Sara, der lader til at have fundet en god balance i sit liv.

LÆS OGSÅ: Philine anklaget for falsk reklame

Læs hele opslaget herunder:

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af SARA GIVERSEN (@saratsg)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk nægter coronavaccine: Lortet er menneskeskabt