‘MasterChef’-vinder gravid: Sådan fortalte jeg min kæreste det

Sara blev vinder af ‘MasterChef’ 2020, og i starten af april kan hun også kalde sig vinder af en lille datter.

Af Rikke Lynge - 12. oktober 2020 kl. 10:34

Sara Schultz Giversen kunne kalde sig vinder af ‘MasterChef 2020’, og nu kan hun inden længe påføre sig endnu en vigtig titel, nemlig titlen som mor.

– Vi skal være forældre til en lille pige i starten af april, skriver Sara på Instagram til billedet af hende og kæresten Christian, der sammen holder scanningsbilleder af deres datter.

LÆS OGSÅ: ‘MasterChef’-vinders drøm går i opfyldelse

Sara er 15 uger henne i graviditeten, og hun begynder nu at kunne nyde det.

– Jeg har det rigtig godt nu. De første 12 uger har været rigtig slemme med konstant kvalme, træthed og ondt i kroppen. Nu er jeg heldigvis på den anden side og har fået mere energi og overskrud, fortæller Sara til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Parret har ikke brugt prævention i halvandet år, så da Sara stod med en graviditetstest med to streger, gjorde hun lidt ekstra ud af at fortælle det til kæresten Christian.

– Jeg fortalte Christian det ved at pakke nogle graviditetstests ind. Vi turde næsten ikke håbe på det, så vi bestilte en tidlig scanning på en privat klinik for at være sikre, fortæller Sara, der har termin den 8. april.

LÆS OGSÅ: Ærlig ‘MasterChef’-dommer: Arbejdet er vigtigere end kæresten

Der er en mening med det hele

Sara var nået til et punkt, hvor hun tænkte, at parret skulle have hjælp, hvis der ikke skete noget indenfor det næste år, men heldigvis lykkedes det at blive gravid på helt naturlig vis. Sara mener, at der er en mening med, at hun bliver gravid netop nu.

– Jeg bliver 30 lige om lidt, og Christian er 34, og hvis vi skal have to børn, så ville vi gerne snart have et. Vi er lige flyttet i omgivelser, der passer bedre til en lille familie. Vi er flyttet fra 54 kvadratmeter på Østerbro til et rækkehus i Valby på 100 kvadratmeter, fortæller Sara, der håber, at den kommende datter vil dele samme glæde for madlavning som sin mor.

LÆS OGSÅ: Bortført som barn: Janus Bakrawi laver spillefilm om sit eget liv

– Mon ikke hun vinder ‘MasterChef’ som 18-årig. Hendes første legetøj bliver i hvert fald et køkken, fortæller Sara med et smil.

Parret har endnu ikke lagt sig fast på et navn, da flere pigenavne stadig er i spil.

LÆS OGSÅ: Romantik i ‘Bagedysten’: Ja, vi er kærester

 

Vis dette opslag på Instagram

 

VI SKAL VÆRE FORÆLDRE TIL EN LILLE PIGE, START APRIL 👶🏼💕 Vi har holdt på denne hemmelighed længe og det også derfor jeg har været lidt fraværende her på Instagram – vi har nydt / nyder alt det nye der sker i vores liv lige nu. Vi er så taknemlige og så ubeskrivelig glade for det sker for os 💗 nu har vi efterhånden set hende en del gange på scanninger og hun er bare så fin, og livlig inde i maven. Ja hun er bare et rigtig kærlighedsbarn. Og vi glæder os til at byde hende velkommen, vi kan næsten ikke vente 💗 Vi diskuterede længe om hvordan vi skulle vise det her på Instagram og ja, det resultatet – en del opstillet, men vi har ikke været så kreative her, men vi bare glade – så det jo næsten ligemeget hvordan det bliver langt ud 💗 #love #mom #dream #momanddad #girl #happy

Et opslag delt af SARA GIVERSEN (@saratsg) den