‘MasterChef’-deltagers drøm gik i opfyldelse

At medvirke i ‘MasterChef’ betyder ikke nødvendigvis kun en oplevelse her og nu. For Peter Pagh ændrede det hans liv.

Af Rikke Lynge - 13. november 2020 kl. 15:55

Peter Pagh ‘MasterChef’-deltager 2020 måtte i går lægge forklædet og forlade ‘MasterChef jul’ lige inden semifinalen. Han hænger dog ikke med mulen over sit exit, men glæder sig i stedet over de muligheder, som hans medvirken i ‘MasterChef’ har givet ham.

– Efter ‘MasterChef’ 2020 blev vist i foråret, der nævnte jeg, at jeg godt kunne tænke mig og arbejde som pølsemager. Og så blev jeg kontaktet af Gudme Slagteri, der gerne ville have mig ned som pølsemager, så der er jeg nede nu og er i lære hos en af Danmarks største inden for pølsemageri, så det er en super mulighed, jeg har fået der, fortæller Peter til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Derfor er ‘MasterChef jul’-køkkenet så varmt

Peter har har været i lære som pølsemager siden 1. juli.

– Der findes ikke længere en pølsemageruddannelse i Danmark, den er lukket. Så nu står jeg i en form for mesterlære hos Koll Hansen, og når han synes, at jeg er dygtig nok, så skal jeg overtage titlen som pølsemester, da han er 75 år gammel og gerne vil på pension eller gå ned i tid.

LÆS OGSÅ: UH! Er dette Jesper Buchs nye kæreste?

Koll Hansen er en af de helt store legendariske pølsemagere og mester i især spegepølser, som han har vundet guldmedaljer for ved store tyske pølsemagerkonkurrencer.

– Han er en utrolig dygtig håndværker, og jeg føler mig meget privilegeret i at få lov til at arbejde med ham, fortæller Peter, der som uddannet pølsemester lærer slagterfaget inden for hele pålægsdelen og ikke kun pølser.

LÆS OGSÅ: Coronatests afgør fremtid i ‘Vild med dans’

Ifølge Peter var der en helt klar årsag til, at interessen faldt på slagterfaget pølsemager.

– Det lugter af kokkefaget uden af være med jernedøde arbejdstider og -arbejdsforhold, fortæller Peter.

LÆS OGSÅ: Mikkel efter ‘MasterChef’ exit: Klar på mere tv

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Peter Pagh (@peterpaghs)