Maschas gode energier: Mindes afdød veninde og mormor hver fredag

Mascha bærer gode eneriger i form af ringe og sten.

Af Rikke Lynge - 17. september 2021 kl. 15:55

Mascha Vang dansede forrige fredag med både krystalsten og betydningsfulde ringe, og begge dele viste sig at være til stor gavn.

– Jeg har fået syet en sten ind i kjolen, som giver god energi. Den skulle kunne skubbe mig ud, hvor jeg ikke er vant til at være. Jeg er også nervøs og har sceneskræk, og det skulle den også hjælpe på, så den har givet mig god energi i dag. Jeg kunne i hvert fald mærke den. Og så har jeg mine ringe på fra min afdøde mormor og min afdøde veninde, så det betyder meget at have alle de her sten på mig, fortæller Mascha til HER&NU efter premieren af ‘Vild med dans’.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Hollie hepper på mor Mascha

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha og Thomas fortæller om ‘Vild med dans’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Kæresten med i ‘Den store bagedyst’

Maschas mormor gik bort for to år siden og tidligere på året mistede hun sin gode veninde Anne Bech til kræften.

– Jeg har været så rørt de seneste dage, da jeg er så ærgerlig over, at de ikke kunne se det, fortæller Mascha der egentlig også skulle have ringene syet ind i kjolen, men det viste sig, at hun godt kunne have dem på fingrene, uden det generede dansen. Og ringene skal med hver fredag.

LÆS OGSÅ: UH! Har Nynne fundet en ny mand?

– Det er en ring, jeg havde på, da jeg sagde farvel til hende (Anne Bech red.), så derfor minder den mig om hende på den måde. Og så har jeg altid fulgt med i ’Vild med dans’ med min mormor, og jeg ved, hun havde elsket at se det, fortæller en rørt Mascha, der i fredags også havde svært ved at se hen på sin datter, kæreste og bonusdatter under dansen.

– Jeg var bange for at begynde at tyde, afslører Mascha, der efter dansen er ovenud lykkelig og stolt af sig selv.

LÆS OGSÅ: Jacob Haugaard har fået tilbuddet flere gange: Derfor sagde jeg ja til ‘Vild med dans’ i år

Forventninger til fredagen

Mascha og Thomas sluttede fredag aften på en delt førsteplads, men det er ikke der, deres fokus er.

– Nu har vi haft lang tid til første fredag og kort tid til næste, så det bliver en hård uge, og vi er slet ikke i mål endnu, så der skal virkelig trænes, men jeg håber selvfølgelig, vi kan holde endnu en festlig fredag, det er helt klart drømmen og håbet, afslører Thomas.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager alvorligt syg: Ramt af kræft igen

Forventningen om at ligge nummer et efter fredagens dans er slet ikke oppe og vende.

– Bare vi er glade og tilfredse med det, vi laver, så kan man ikke forlange mere. Hvad dommerne siger, og hvad seerne siger, det er ude af vores hænder, så nu må vi se, fortæller Thomas.

LÆS OGSÅ: Betydningsfuld dato: Derfor skal Stine og Niels giftes den 28. maj

Læs mere om