Mascha Vang fedes op af Andreas Bo

Kærlighed og søde sager hører i den grad sammen, det gælder også for Mascha Vang og Andreas Bo.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 13. marts 2014 kl. 12:27

Der er ikke noget bedre end at hygge og spise slik, sammen med den man holder af. Og det er da også lige, hvad Mascha Vang og Andreas Bo gør.
På Instagram har hun lagt et billeder op med teksten:

Lækkert ser det ud.  Billedtekst: Hvis jeg om et halvt år ligner en hval, så er det @andreasbo1 skyld!! #blameitonhim #notme #jegerjobareetsvagtmenneske #medsukkerafhængighe #blirtyk #menglad (Foto: Mascha, Instagram)

Lækkert ser det ud. Billedtekst: Hvis jeg om et halvt år ligner en hval, så er det @andreasbo1 skyld!! #blameitonhim #notme #jegerjobareetsvagtmenneske #medsukkerafhængighe #blirtyk #menglad (Foto: Mascha, Instagram)


– Hvis jeg om et halvt år ligner en hval, så er det Andreas Bo’s skyld.
LÆS OGSÅ: Mascha køber ny dobbeltseng med dame- og mandeside
 Med til familiefødselsdag
Selv om parret endnu ikke ønsker at sætte kæreste-label på deres forhold, så er Mascha Vang allereder blevet introduceret til Andreas Bo’s familie.
I weekenden var hun til Andreas Bo’s datters 18 års fødselsdag.
– Jeg ved ikke, hvorfor det var så sjov en fest, men den var altså virkelig god, og der var nogle dejlige mennesker, fortæller Mascha til BILLED-BLADET. Hun vedstår over for ugebladet, at det var Andreas Bo, der fulgte hende hjem og sørgede for, at hun kom ordentligt i seng efter festen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang dater komiker
De værste tømmermænd i tre år
På sin blog fortæller Mascha også om den festlige aften.
– Kan vist lige så godt sige det som det er. Jeg har simpelthen ikke haft så voldsomme tømmermænd i nok tre år. Shit!!  jeg var til den bedste 18 års fødselsdag i lørdags, og har været slået totalt ud siden! Altså jeg mener… Det er da ikke nogen skam, til en familiefødselsdag, at drikke sig så fuld at man bliver fulgt hjem (uden sko!?) i taxa, båret i seng, og vågner næste dag total uvidende om, hvor man egentlig er, skriver hun på sin blog og fortsætter (uredigeret):
– Snorkende mand må vækkes, så ynkelighederne kan begynde. Jeg lider altså ikke alene her. Har jeg det skidt, har hele huset det skidt. Pilllleeer… Kæææææl mig… Gør noooooget!! Sgu da heldigt at manden selv har store børn, bare lidt pinligt at de i virkeligheden er mere voksne end mig. Flot Mascha.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Pivfræk husmor
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.