Mascha Vangs coronakur: Så meget har jeg tabt mig

Bloggeren har både gode og dårlige nyheder angående månedens resultater. Overordnet set er hun dog tilfreds med sin præstation.

Af Lærke Stræde - 26. april 2020 kl. 8:56

For en måned siden, da coronavirussen resulterede i en nedlukning af Danmark, gav Mascha Vang sine bedste tips til at holde sig i form inden for hjemmets fire vægge.
Her en måned efter er det lykkedes hende at tabe sig, om end hun ikke har fået trænet så meget som planlagt.
– Vi har jo været på fornuftig kost og træning de sidste 4 uger, eller i hvert fald kost, jeg har ikke fået trænet så meget, som jeg ønskede. Jeg startede på 57,8 kg og er i dag nede på 55,2 kg. Så jeg har altså tabt 2,6 kg, skriver Mascha Vang på sin blog.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok
Selvom realitystjernen ikke har tabt sig nær så meget, som hun ønskede, så er hun ganske tilfreds med resultatet, da hun ved, at havde hun absolut ingenting gjort, så var hun endt nogle kilo tungere.
– Havde jeg ikke fundet min (trænings)bog frem, så havde vi altså taget i hvert fald 3-4 kilo på. Det har vi heldigvis ikke! Det har jeg det ret godt med, lyder meldingen på bloggen.
LÆS OGSÅ: Her er alle detaljer: Sådan faldt Camilla og Daniel pladask for hinanden

Ikke glad for at træne med kæresten

Til gengæld har partræningen ikke båret frugt for Mascha Vang og kæresten Troels, som hun bor sammen med. Han er alt for energisk til bloggerens smag.
– Jeg har det ikke særlig god med at træne i haven med Troels, det er simpelthen irriterende så fyr og flamme, han er. Som om jeg er en rekrut, der skal jages igang. Troels tabte 4 kg på de 4 uger her og fik lavet nogle gode overarme, fortæller hun læserne og tilføjer, at hun savner sin træner Dennis og dét at komme ud af huset og træne.
LÆS OGSÅ: IKKE SET I SOMMERDRØMME: Produktionsholdet måtte træde til
Selvom træningen normalt har høj prioritet for influenceren, så understreger hun, at det ikke må være på bekostning af hendes psyke. Det skal give energi, ikke tage, og lige nu har tiden bare ikke været til det.
– Nu hvor jeg får mere og mere alenetid, så vil jeg starte med at løbe igen. Det har bare ikke passet ind i det hele, og jeg synes, det ville være surt at presse mit humør i en i forvejen presset tid, så jeg satsede mest på kosten og en sundere livsstil, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: SE KLIPPET: Kris Jenner terroriserer milliardær-datters firma
LÆS OGSÅ: Er du også nysgerrig? Her er paradisoerne i dag