Mascha Vangs bommert: Nytårsaften tog uventet drejning

Pludselig dryppede det ned fra loftet i stuen.

Af Lærke Stræde - 5. januar 2021 kl. 19:25

Efter et 2020, der ikke just bragte held med sig, var Mascha Vang og familien klar til at springe ud i 2021 med forhåbningen om et år med mere medgang og mindre corona. Man må håbe, at influenceren ikke er overtroisk, for i så fald er der grund til at gyse ved tanken om det nye år. Hun startede nemlig nytårsaften ud med at oversvømme badeværelset.

– Jeg glemte simpelthen, at jeg var ved at fylde badekarret på første sal, indtil det, som i en dårlig film, dryppede nedenunder, fortæller Mascha Vang på Instagram.

LÆS OGSÅ: Umut viser kæresten frem

Efter hun havde tørret vandet af væggene i spisestuen og haft besøg af en håndværker, var hun dog klar til at indtage aftenen, som endte med at blive festlig. Aftenens succes måtte hun dog bøde for dagen efter, da migrænen meldte sin ankomst.

Bloggerens nytårsaften var altså ikke et prima eksempel på en vellykket overgang fra et år til et andet, men den positive nordjyde har som sædvanlig fundet den optimistiske hat frem.

– Nu ved vi, at det nye år står på nyt badeværelse, så på den måde fik jeg alligevel min vilje, skriver realitystjernen og priser sig derefter lykkelig for, at der var mere trøffelbearnaise tilbage til at pleje tømmermændene dagen derpå.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæmpe overraskelse

Se opslaget herunder, hvor Mascha Vang fortæller om sin nytårsbommert

 LÆS OGSÅ: CHOK! AC og Samira er gået fra hinanden

LÆS OGSÅ: Lea Hvidt Kessler chokerer alle med overraskende billede

Læs mere om