Mascha Vang om bloggen: Derfor ruller pengene ind

Kendissen fortæller nu, hvordan hun kan tjene en månedsløn på at blogge.

Af Mikkeline Andersen - 31. august 2014 kl. 15:50

Da Mascha Vang for tre år siden begyndte at blogge om store og små begivenheder i sit liv, var det en fritidsinteresse. I dag er det blevet til en fuldtidsbeskæftigelse, og hver uge har bloggen over 1,5 millioner sidevisninger. Bloggen har udviklet sig til en stor succes.
– Jeg lever af at blogge, siger Mascha Vang til tv2.dk.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang foår ny, personlig træner
Reklamerindtægter er vigtige
Mascha Vang afslører, at hun tjener det, der svarer til en månedsløn. Men det præcise beløb vil hun ikke ud med. Hun vil dog gerne fortælle, hvordan månedslønnen ruller ind på kontoen.
– Jeg tjener mest på bannerreklamerne – altså reklamerne på selve siden, men der er også folk, der køber indlæg. De køber en produktanmeldelse og sender et produkt, som jeg skal anmelde, siger Mascha Vang.
Men det er ikke alle produkter, som Mascha Vang vil anmelde.
– Jeg skriver ikke om hvad som helst. Jeg godkender først de produkter, som jeg vil anmelde. Jeg skal kunne lide det.
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver svinet til på nettet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.