Mascha Vangs to-årige datter får egen webshop

Hollie Nolia på bare to år er blevet selvstændig. Hun har nemlig fået sin egen webshop.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. december 2014 kl. 10:20

Man må sige, at det er ambitiøst som to-årig at starte virksomhed. Men mon ikke mor Mascha har været indover projektet. Mascha fortæller på sin blog, at hun og datteren Hollie Nolia har åbnet en webshop, der sælger kvalitetsprodukter til babyer og små børn.  Webshoppen er opkaldt efter datteren og hedder Hollienolia.dk.

Mascha Vangs datter Hollie Nolia (Foto: hollienolia.dk)

Der er ingen tvivl om, at Hollie Nolia har arvet sin mors smukke ydre (Foto: hollienolia.dk)


– Det er Hollie Nolia’s egen shop, med eksklusive varer, som vi selv er vilde med og bruger. Det er varer, du ikke finder mange andre steder i Danmark, skriver Mascha på bloggen.
Shoppen sælger produkter til både piger og drenge, så selvom Hollie Nolia er en lille prinsesse, er der også en masse ting til små prinser.
LÆS OGSÅ: Irina: Jeg er ikke årets babe
Mascha: Jeg tjener IKKE penge på min datter

Det er vigtigt for Mascha Vang at understrege, at hun ikke ønsker at tjene penge på sin datter. Overskuddet fra salget på webshoppen går derfor til Hollie Nolia selv. Ifølge mor er det som en form for børneopsparing.
I webshoppen kan man blandt andet købe selvlysende sutter. (Foto: hollienolia.dk)

I webshoppen kan man blandt andet købe selvlysende sutter. (Foto: hollienolia.dk)


– Jeg har det sådan, at jeg ønsker ikke at tjene penge på min egen datter, så når Hollie er en del af noget, så går det til hendes egen opsparing. Det er min måde, at hjælpe min datter godt fra start på, skriver hun.
Mascha håber, at hendes læsere vil tage godt imod den nye forretning. I hvert fald har hun lagt en masse tid og kærlighed i projektet. Hun lover i øvrigt gode priser og miljøvenlige produkter til de handlende. Shoppen kan findes her.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Medina nu som skuespiller
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser