Mascha Vang vil gerne kaldes blogger

Mascha Vang har ikke noget imod at blive kaldt blogger.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 29. august 2014 kl. 14:50

Det kan nogle gange være svært at finde den rette stillingsbetegnelse for Mascha Vang. Hun har nemlig efterhånden et ret alsidigt cv.
Hun sprang ud som realitydeltager tilbage i 2005 i ‘Paradise Hotel’, derfra tog karrieren fart, hvorefter hun blev radiovært på ‘The Voice’.
Så har den smukke kendiskvinde medvirket i diverse underholdningsprogrammer. Hvem husker ikke den tætsiddende læderdragt, som hun bar i forbindelse med ‘Zulu Gumball’.
Hun har endvidere prydet forsiden på mandebladet M! to gange.
Selvom Mascha stadig laver tv hist og her, så er hun også begyndt at investere mere tid i sin personlige blog.
– Blogger er nok ikke en helt gal stillingsbetegnelse. Jeg har i hvert fald ikke noget imod at blive kaldt for blogger, siger Mascha til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver svinet på nettet
Mere tid på bloggen
Der bliver investeret en del mere tid på bloggen nu, end der tidligere er blevet gjort. Og Mascha nyder, at hun kan arbejde på bloggen alle steder med internetforbindelse.
– Min kæreste (Andreas Bo, red.) skal snart på turné, og når jeg tager med der, vil der være rigtigt god tid til at få lavet en masse indlæg. Jeg synes, det er rigtigt fedt, at jeg altid kan arbejde på den, siger hun og fortsætter:
– Jeg tror ikke, at jeg har et bestemt brand eller image med bloggen, jeg forsøger egentlig bare at være mig selv. Men bloggen tager bestemt mere tid nu, hvor jeg også opdaterer den dagligt.
Mascha Vang er lige nu aktuel i Kanal 5-programmet ‘Dit hjem i vores hænder’.
LÆS OGSÅ: Dansk komiker skifter til blond brystbombe
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.