Mascha Vang i trekantsdrama

Den populære blogger bliver nedgjort på de sociale medier, fordi hun danner par med Andreas Bo.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 15. januar 2015 kl. 13:28

I slutningen af marts 2014 offentliggjorde Andreas Bo og Mascha Vang, at de danner par. De mødte hinanden nytårsaften, og nu her et år senere er de stadig sammen, men det er ikke alle parter, der er glade for det, afslører Mascha Vang på sin blog.
– Kender I det. Eks’en har fået ny kæreste, og når man så mødes med sine veninder, så får hun lige et par ord med på vejen henover en caffe latte. Men så er det ligesom også det. Medmindre man ikke kan styre sig og nedgør den nye pige på sine offentlige medier. Et år senere. Hvem er det mest pinligt for, skriver hun.
Selvom Mascha Vang ikke nævner ekskærestens navn i sit blogindlæg, så skal der ikke mange forsøg til på google for at finde ud af, hvem det drejer sig om. Og det er ikke Andreas Bos ekskone, som forlod ham for syv år siden, hende har Mascha et godt forhold til, understreger hun i en kommentar på bloggen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang fedes op af Andreas Bo
Vil ikke holde det tilbage
Den populære blogger erkender, at hun troede, at når man blev ældre, så blev man mere forstående og afbalanceret, men sådan er det ikke i dette tilfælde.
– Jeg er nu i et år blevet nedgjort, latterliggjort og kaldt virkelig grimme ting af en person, jeg aldrig har mødt. Jeg har set opslag på nettet, hvor jeg er blevet kommenteret, og opslag med direkte billede af mig med nedgørende tekst til.
Det første halve år kunne Mascha Vang godt leve med at blive svinet til og kaldt “Blanko Mascha”, men nu har bloggeren fået nok, og det har fået hende til at skrive indlægget på sin blog.
– Mon ikke også en mor oppe i 40’erne burde være for god til at mobbe offentligt på sin egen Instagram, hvor alle kan læse med? Jeg mener, det er ikke super classy, når det netop er det, man prøver at fremstå som.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang kåres til dronning
Andreas Bo: Mascha er lige så empatisk og kærlig, som hun er fotogen
Opbakningen til Mascha er massiv blandt fansene. Og indlægget har da også allerede båret frugt. Ekskæresten har gjort sin Instagram-profil, hvor de nedgørende opslag har floreret i det seneste år, privat efter Mascha skrev sit indlæg. Man kan da også diskutere, hvor kløgtigt det er at lægge sig ud med Danmarks største blogger på de sociale medier.
Manden i centrum for det hele, Andreas Bo, har ikke ønsket at kommentere pige-fighten overfor eb.dk, men der er ingen tvivl om, at han er hovedkulds forelsket i sin smukke kæreste. På sin Instagram-profil skrev han til et billede af parret for nogle uger siden:
– Det vilde er, at hun er lige så empatisk og kærlig, som hun er fotogen.
LÆS OGSÅ: Dansk komiker skifter til blond brystbombe
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.