Mascha Vang tæt på fødselsdepression: Jeg havde syge tanker

Kendisbloggeren kæmpede med sine egne tanker, kort efter hun fødte sin datter. Det indrømmer hun i et interview med Vores Børn.

Af Erling Tind Larsen - 24. september 2015 kl. 8:55

Kendisbloggeren Mascha Vang, 36, er i dag lykkelig for sit liv med den 48-årige komiker Andreas Bo og den treårige datter Hollie Nolia, som hun har med racerkøreren Nicolas Kiesa. Men lige efter fødslen kæmpede Mascha en hård kamp. Det fortæller hun i et hudløst interview i det nye nummer af magasinet Vores Børn.
Hun og Nicolas gik fra hinanden, og nyfødte Hollie Nolia havde kolik, så hun skreg uafbrudt. Tiden var så hård for Mascha, at hun tænkte på at gøre en ende på det hele.
– Jeg havde ind imellem nogle syge tanker, som jeg ikke rigtig delte med folk. Det kunne for eksempel være praktiske overvejelser om, hvor lang tid der ville gå, før nogen fandt hende, hvis nu jeg hoppede ud over altanen, afslører Mascha Vang i bladet.
Heldigvis er Hollie Nolia nu ”verdens gladeste barn”, og Mascha har fundet sammen med Andreas Bo.
– Umiddelbart er vi et lidt underligt match, og vi kunne helt sikkert godt have haft en masse konflikter. Men det har vi bare valgt ikke at have, fordi vi begge er trætte af drama. Derudover er Andreas så voksen og rummelig, som jeg har brug for. Han er typen, der sidder om natten og syr fastelavnskostumer til sine børn eller lige fikser det, hvis jeg har et hul i mine bukser, fortæller Mascha til Vores Børn.
Se flere billeder af Mascha Vang i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg synes, I er tarvelige
LÆS OGSÅ: Dansk blogger-babe har rundet 100.000 følgere på Instagram
LÆS OGSÅ: Mascha Vang i trekantsdrama
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.