HOT STUFF: Mascha Vang springer ud som designer

Lenor og den populære blogger sammensætter duft og beklædning.

Af Mikkeline Andersen - 13. oktober 2014 kl. 10:25

Det er ikke kun valget af tøj, når man står op om morgenen, der er med til at fortælle noget om ens stil, personlighed og humør. Dufte gør det også. Derfor lanceres skyllemiddelet, Lenor, i samarbejde med kendis-bloggeren Mascha Vang.

Hold øje med de lækre dufte fra skyllemiddelet Lenor. (Foto: Lenor)

Hold øje med de lækre dufte fra skyllemiddelet Lenor. (Foto: Lenor)


Men beklædning og duft bliver ikke adskilt. Mascha har valgt sin yndlingsduft blandt skyllemidlets syv varianter, og derudfra har hun designet et tørklæde, oplyser Lenor i en pressemeddelse.
– Motivet på tørklædet er en fortolkning af en magnoliablomst i en stærk pink, en mørkegrå og sort farve. Lige netop magnoliablomsten har jeg et helt særligt forhold til, da min datter er opkaldt efter den smukke blomst, som træet bærer. Jeg har altid fundet træet enormt eventyrligt og romantisk. Derfor fandt jeg på navnet Nolia, som min datter er den første, der hedder. Duften af magnoliaduften er for mig feminin, sød og betagende, siger Mascha i pressemeddelsen.
Maschas yndlingsduft er Topaz og Magnolia.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang vil gerne kaldes blogger
Duft styrker selvfølelsen
Tørklædet, som Mascha har designet. (Foto: PR Foto)

Tørklædet, som Mascha har designet for Lenor. (Foto: PR Foto)


Det er ikke kun rart at dufte godt. En undersøgelse, som Lenor har fået lavet, viser, at en tredjedel af danskerne mener, at en god duft øger selvfølelsen.
– At dufte godt og unikt er ligesom mode og skønhed et personligt udtryk. Jeg nyder at dufte af noget og ikke bare af ingenting. Dufte skaber minder på sigt og nydelse i øjeblikket, lyder det fra Mascha, der fortsætter:
– Hvem kender ikke det, at en duft minder om en bestemt tid eller oplevelse. For mig er fornøjelsen ikke bare, at jeg selv dufter dejligt, men at nyvasket tøj kan fornemmes i hjemmet, både når det hænges op, og når det ligger på sin plads. Det er en nem måde at dufte på i hverdagen.
Det er ikke muligt at købe Maschas designede tørklæde i butikkerne. Men de kan vindes på Maschas hjemmeside samt Everydayme Denmarks Facebook-side, når de udloddes i forskellige konkurrencer.
LÆS OGSÅ: Forventningsfulde Mascha Vang: I bliver helt vilde
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.