Mascha Vang: Sådan holder jeg jul

Den populære blogger glæder sig som aldrig før til at komme hjem til sine forældre for at holde jul.

Af Emilie Holm Egebro - 24. december 2015 kl. 14:25

Sidste år måtte Mascha Vang holde juleaften uden datteren Hollie Nolia, da hun skulle være hos sin far. Den populære blogger blev derfor i København og holdt jul sammen med Andreas Bos familie.
I år glæder Mascha sig derfor ekstra meget til, at hun og Hollie Nolia sammen skal tage turen til Byrsted for at holde jul hos hendes forældre.
– Jeg tror aldrig, at jeg har glædet mig så meget til at komme hjem til jul,som i år. For mig er rigtig jul, når det holdes hjemme hos mine forældre – mest fordi det så er min mor, der laver maden. Intet må ændres, det skal være lige, som det plejer. Så er det rigtig jul, skriver Mascha på sin blog og fortsætter:
– Jeg forestiller mig, at jeg skal ligge på sofaen i nattøj og se julefilm, imens Hollie tigger om at åbne pakker hele dagen. Min far og lillebror henter den store plade til bordet ind, og min mor nusser om maden og dækker bord, alt imens jeg spiser marcipan/nougat snitter og æbleflæsk i sofaen.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea må undvære datteren til jul
Mooner foran kameraet
Mascha glæder sig til familiens mange traditioner, som god mad, kirke og dejlige gaver. Familien har dog også en helt særlig tradition, som Mascha ser meget frem til.
– Jeg glæder mig til, at Hollie i år skal med til Byrsted og danse om træet. Det har hun ikke, hvad hun kan huske, prøvet endnu. Vi er en hel familie, der glæder os, og hvert år sætter min onkel et kamera op, der filmer os imens, og så mooner både min mor og jeg foran kameraet på et tidspunkt, når vi går rundt. Vi synes, at det er lige sjovt hvert år, forklarer Mascha og tilføjer:
– I år får vi også besøg af julemanden! Min mor har bestilt en udefra, som kommer klokken 19. Uh, det bliver spændende. Jeg glæder mig så meget til jul i år.
Se billeder af Mascha og Hollie Nolia øverst i artiklen.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang viser tatoveret ansigt frem
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.