Mascha Vang opfordrer: Husk fyrene på Valentines Day

Den populære blogger mener ikke, at det kun er pigerne, som skal være i fokus og forkæles på årets romantiske dag.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 13. februar 2015 kl. 16:20

Lørdag kommer byens restauranter til at vrimle med søde og forelskede par, og butikkerne har pakket alt, der er muligt at pakke ind i lyserøde hjerter, ind i lyserøde hjerter. Det er nemlig Valentines Day.
Hjerter, blomster og romantiske middage er noget, som imponerer de fleste piger, men hjemme hos Mascha Vang er det ikke nødvendigvis kvinden, som skal imponeres, afslører Mascha på sin blog.
– Hvad med jeres kærester? Husker I dem? Måske var din kæreste sød ved dig sidste år, han er god til at forkæle dig, eller du vil bare gerne fortælle ham, at du elsker ham med en unik overraskelse, som han aldrig glemmer, skriver hun på bloggen.
LÆS OGSÅ: Dolkens råd til den perfekte Valentine’s date
Der skal fart på
Hvad der skal til for at imponere fyrene på Valentines Day, ved den populære blogger godt.
– Jeg har i flere år “haft” en Lamborghini i garagen, og jeg ved, hvor sjovt det er at køre i sådan en. Jeg ved også, at der simpelthen ikke er noget, der gør fyre mere glade og fjollede i skallen, end når de hører brummen fra sådan en, skriver Mascha og fortsætter:
– Jo, når de får lov at sætte sig ind i den, og endnu værre… Når de får lov at trykke speederen i bund! Hold nu op, alle de fyre jeg har oplevet løbe efter sådan en bil, tage billeder og kæle for den. Så skal de da næsten også have lov, ik?
Noget kunne altså tyde på, at der kommer fart over feltet, når Mascha og kæresten Andreas Bo skal fejre Valentines Day på lørdag.
Vil du forkæle din kæreste med en hurtig og vild oplevelse, så læs mere her. Men der er også andre muligheder.
LÆS OGSÅ: Sådan fejrer reality-stjernerne Valentins dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.