Mascha Vang om coronavirus: Sådan påvirker det min familie

Mascha Vang ser sine aktier dykke og må aflyse betalte jobs på grund af corona-pandemien.

Af Rikke Lynge - 13. marts 2020 kl. 9:03

Ingen danskere går uberørte hen, efter Statsministerens opfordring til nye coronavirus-tiltag i en pressemeddelelse onsdag. Bloggeren og beauty bossen Mascha Vang er heller ingen undtagelse, i et nyt blogindlæg skriver hun om, hvordan den nye landeplage har påvirket hendes familie.
LÆS OGSÅ: Corona-pandemi forhindrer showet: ‘X Factor’ er aflyst
– Personligt har det indtil videre betydet for mig, at to super lækre rejser er aflyst denne måned, hvoraf den ene var til norditalien. To andre destinationer i næste måned afventer jeg nu, om de også aflyses. Et af stederne er en skitur til Østrig, så mon ikke også den ryger. Det værste, som nok også har kostet lidt søvnløse timer, er, at mine aktier der er faldet en del i værdi.
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne
Både Mascha, kæreste Troels og deres tre sammenbragte børn er alle raske, og Mascha frygter ikke, at de bliver syge, men der er folk omkring hende, som hun frygter at skulle smitte.
– Jeg tænker især på min gamle morfar og en veninde som Anne (Anne Bech red.), dem ville jeg nødig give et knus og en virus, og det er jo netop det, det hele handler om. At stoppe spredningen, så vi ikke smitter dem, der ikke er lige så modstandsdygtige som os selv, men også for at vores sygehusvæsen kan følge med, skriver Mascha på sin blog.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-dommer bestjålet på danseskole

Påvirker ikke arbejdet

Mascha Vang arbejder gennem sin computer, så hun er ikke bange for, hvis hun bliver nødt til at komme i karantæne.
– Men rejserne jeg skulle på var betalte jobs, så det er indtægt jeg mister. Jeg kender flere og flere, hvis virksomheder og butikker bløder, fordi de modtager afbud eller ikke kan åbne biksen. Det er en økonomisk dyr omgang for rigtig mange, mig selv inklusiv.
LÆS OGSÅ: Kommer der en ny frue i ‘Forsidefruer’?
Mascha forstår ikke dem, der ynker over at være i karantæne uden sine børn, da hun ser meget værre situationer end det.
– Selvfølgelig er det et afsavn ikke at se sine børn alt efter, hvodan man deler med de respektive forældre, men min største frygt pt. er sgu nærmest at ende i karantæne MED 3 børn i 2 uger. Tænk hvis nettet gik, og der ikke var wi-fi, holy fuck.
Læs hele indlægget på Mascha Vangs blog her
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Maria efter sygemelding: Sådan har jeg det i dag