Mascha Vang: Morgenmaden bliver serveret

Andreas Bo forkæler gerne sin kæreste.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 7. november 2014 kl. 20:50

Siden midten af februar har Mascha Vang og komikeren Andreas Bo dannet par. Parret er stadig glade for hinanden, og komikeren ynder at forkæle sin kæreste.
– Jeg er simpelthen så heldig! Hver morgen laver min kæreste kaffe og morgenmad til mig – som regel en dejlig omelet, efter eget valg, eller andet jeg kunne tænke mig. Så starter dagen bare godt, afslører Mascha på sin blog.
LÆS OGSÅ: Mascha og Andreas Bo: Nu er vi kærester
Andreas er omsorgfuld
Den populære blogger faldt for komikerens personlighed.
– Jeg er helt vild med Andreas. Han er bare så sød, kærlig, omsorgsfuld og varm, skidesjov, men det vigtigste er, at han er et godt menneske og så afslappet, som han er. Vi har det så dejligt sammen, sagde Mascha Vang dengang til Ekstra Bladet.
Den søde og omsorgsfulde personlighed er der uden tvivl stadig.
LÆS OGSÅ: Mascha gør Andreas Bo lykkeligere end nogensinde
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.