Mascha Vang "løj" om graviditet

Går den, så går den.

Af Lise Nygaard - 11. maj 2017 kl. 20:55

Som deltager i ‘Min fede træner’ har bloggeren Mascha Vang udsat sin krop for lidt af hvert ved at tage 10 kilo på på rekordfart. Huden kunne ikke følge med, så hun fik strækmærker, og den usunde kost gav minus på energikontoen, og Mascha tog sig selv i at falde i søvn på stuegulvet, når hun legede med sin datter, Hollie Nolia.
LÆS OGSÅ:  Derfor kunne Frederik ikke fortsætte i ‘Min fede træner’
Men den større livvidde bragte også enkelte goder i Mascha Vangs tilværelse.
– Jeg havde en ret sjov oplevelse i december, da jeg stod i en butik, hvor ekspedienten troede, jeg var i lykkelige omstændigheder. Det var jeg også, hvis man tænker på indhugget i juleslikskålen, men jeg fornemmede hurtigt, det ikke var det, hun mente. Jeg fik nemlig en ekstra god rabat, fordi jeg da ikke skulle rende rundt efter tilbud i min tilstand, hvortil hun tydeligt hentydede til maven. Indeni var jeg ved at dø af grin, men udenpå holdt jeg facaden, for jeg skulle sgu ikke gå glip af rabatten jo. Så fik maven lige et ekstra strut og et lille kæl med på vejen herfra, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Andreas forladt af ‘Min fede træner’: Frederik skylder
Tænker man over det, er det kun fair, at maven skaffede Mascha lidt rabat efter alle de penge, hun har investeret i at få den til at vokse. Men ikke kun pengepungen nød godt af den ekstra omsorg fra omverden.
– Da jeg stod i en lang kø i en lufthavn og havde meget travlt, så fik den lige med “I really need to go to the bathroom” med en hånd på den udspilede mavse. Det var jo ikke løgn, jeg sagde ikke noget, der ikke passede, man kan altid tisse en lille tår, og jeg må jo placere min hånd på min egen krop lige, hvor jeg vil, skriver hun på bloggen.
Indlægget på Maschas blog, hvor hun også viser ærlige billeder af sin krop efter forsøget med at tage på, har fået en overvældende positiv modtagelse blandt Maschas følgere. Flere skriver, at hun inspirerer dem til at tabe sig, hvilket er langt fra det billede, der ellers har været tegnet af Mascha og de øvrige kendisser i TV3-programmet, siden det første gang rullede over skærmen.
Den bestemte blogger og forretningskvinde har dog hele tiden været klar i mæglet omkring sit eget mål med at deltage i programmet, og det lader altså til, at det lykkes for hende til trods for den voldsomme kritik.
LÆS OGSÅ: Maschas dårlige form chokerer
Man kan følge Mascha og hendes vægttabsmakker Christina i kampen mod kiloene hver onsdag klokken 20 på TV3 i ‘Min fede træner’.
LÆS OGSÅ: Fetterlein skal tage 20 kilo på: Sønnens svar er verdensklasse
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg tager ikke mig selv seriøst som fed
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.