Mascha Vang kåres til dronning

Først var hun Danmarks mest googlede, så blev hun Danmarks største blogger, og nu bliver hun dronning.

Af Louise Vilsbøl - 7. januar 2015 kl. 13:17

Mascha Vang startede tv-karrieren i reality-genren, men siden har hun slået sit navn fast i hele underholdningsbranchen. I 2013 var hun Danmarks mest googlede person, hun er Danmarks største blogger, og nu kan hun altså også kalde sig dronning.
Ganske vist er hun ikke dronning af Danmark – så stor succes har hun dog ikke fået endnu, men i dag kåres hun til dronning af Aalborg Karneval.
– I valget af konge eller dronning af Aalborg Karneval har karnevalisterne endnu engang valgt en personlighed, som har Nordjyske rødder, og som har gjort opmærksom på sig selv i de danske medier. Mascha Vang er dansk blogger, tv-personlighed, model og realitystjerne. Hun er født og opvokset i Byrsted i Himmerland, 20 km syd for Aalborg og er således en Nordjyde af kød og blod, skriver Aalborg Karneval i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang bliver forfatter
Mascha tævede Bubber

Konger og dronninger Aalborg Karneval

De tidligere konger og dronninger af Aalborg Karneval (Foto: aalborgkarneval.dk)


Årets nominerede til den prestigefyldte titel var Bubber, Klaus Riskær Pedersen og Mascha Vang. Og den afstemning vandt blogger-baben altså.
Netop nu befinder Mascha Vang sig på Aalborg gamle Rådhus, hvor Stifter af Aalborg Karneval, Bramwell Flyckt, holder kroningstale for den nykronede dronning, og Aalborgs Borgmester, Thomas Kastrup-Larsen, overrækker kronen.
Med kronen indtræder Mascha Vang i et prestigefyldt selskab. På listen over de tidligere konger og dronninger finder man blandt andet Joan Ørting, Carl-Mar Møller og Pjerrot.
LÆS OGSÅ: Wozniacki smasher Mascha Vang af tronen
Mascha Vangs biografi
Mascha Vang er som nævnt født og opvokset i Nordjylland. Hun blev uddannet kosmetolog i Aalborg, makeupartist i Kolding, arbejdede i tøjbutik i Odense, stod i lære hos Bahne i Næstved og har været et halvt år på frisørskole.
Hun startede sin tv-karriere i realityshowet Villa Medusa i år 2000. Hendes helt store gennembrud kom i 2005, hvor hun deltog i Paradise Hotel, hvilket medførte at hun fik tilnavnet den “barmfagre blondine”.
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs toårige datter får egen webshop
I 2008 medvirkede hun i Zulu Djævleræs, hvor hun var på hold med Simon Talbot. Herudover var hun deltager i DR’s program Høvdingebold. I 2010 medvirkede hun i 4-stjerners Middag og Fangerne på Fortet. I 2011 deltog hun sammen med Pelle Hvenegaard og Karsten Green i Zulu Gumball. Senest har hun deltaget i Masterchef.
Derudover er Mascha Vang radiovært på DR’s DAB kanal P5000, og har også tidligere været vært på The Voice TV. Hun har lavet adskillige af fotosessions til det månedligt mandemagasin FHM, og har sammen med Kira Eggers og Anne Lindfjeld også haft en sexbrevkasse i magasinet.
I 2013 varhun den mest søgte danske person på Google og tilmed Danmarks største blogger. Derudover er hun mor til datteren Hollie Nolia, som hun har med ekskæresten Nicolas Kieasa, og hun danner nu par med komikeren Andreas Bo.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.