Mascha Vang: Jeg synes, I er tarvelige

Kendis-bloggeren Mascha Vang skælder ud på folk, der vil bestemme, hvad hun skal bruge sine penge på.

Af Katrina Nygaard - 21. september 2015 kl. 17:50

Kendisbloggeren-Mascha Vang er godt gal i skralden. Hun har nemlig brugt hele sin weekend på at sælge ud af hende og datteren Hollie Nolias ting og sager, og nu kan hun ikke få lov at bruge sine optjente penge i fred.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang vil gerne kaldes blogger
Mascha Vang er nemlig blevet kontaktet af flere personer, som har en holdning til, hvad hun burde bruge pengene fra loppemarkedet, og det falder bestemt ikke i god jord hos bloggeren.
– Jeg er simpelthen SÅ forarget over, hvor tåbelige andre mennesker kan være, skælder Mascha ud på sin blog.
Grunden til det sure opstød er, at hun ikke synes, at folk kan tillade sig at fortælle hende, at hun burde bruge pengene på et velgørende formål. Hun fortsætter da også sin opsang:
– Okay, så vil jeg gerne vide, hvordan jeg skal forklare min datter på knap tre år, der hele weekenden har været med på loppemarked og fået at vide, at vi sælger alt det gamle legetøj, så vi kan købe nyt for pengene – HUN GLÆDER SIG!  Ærlig talt, så synes jeg, at det er møg flabet og tarveligt at spørge om, eller foreslå. Jeg skal sgu nok selv vurdere, hvad vi bruger vores penge til, og hvad min datter har brug for.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om bloggen: Derfor ruller pengene ind
Mascha Vang er da heller ikke et eneste sekund i tvivl om, hvad hun skal bruge pengene fra weekends loppemarkedet på.
– Og hvis I virkelig vil vide det, så bruger jeg alle pengene på Chanel-sko, slik og nyt legetøj. Vi har ikke brug for noget af det, men det behøver vi vist ikke stå til regnskab for, slutter hun sin prædiken af.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang har solgt Andreas Bo
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.