Mascha Vang: Jeg drømte om at vende bogstaver i 'Lykkehjulet' - Her & Nu

Mascha Vang: Jeg drømte om at vende bogstaver i 'Lykkehjulet'

Den populære blogger drømte allerede som barn om et glamourøst liv.

Af Emilie Holm Egebro - 13. juli 2017 kl. 14:58

Det er efterhånden de færreste, der ikke ved, hvem 37-årige Mascha Vang er. Hun har sin egen populære blog, har startet bloggernetværket Blogly.dk og optræder ofte på den røde løber – enten alene eller med datteren Hollie Nolia og politikerkæresten Rasmus Jarlov.
Som barn lå det ellers ikke ligefrem i kortene, at Mascha Vang ville blive et velkendt ansigt i offentligheden. Hun opvoksede den lille jyske landsby Byrsted i Himmerland med en far, der var hårdtarbejdende vognmand og en mor, der var hjemmegående husmor. Selv drømte hun dog altid om at lave noget helt andet, og det må siges at være lykkedes for hende.
– Jeg drømte jo om et glamourøst liv. Det startede, da jeg så ‘Lykkehjulet’: Wow at være hende, der stod dér og vendte bogstaverne, Carina Jensen og Maria Hirse, jeg var sådan: Nøøj, det må bare være drømmen. De var også i Se & Hør hver uge og kom på forsiden af M-bladet. Det var virkelig drømmen, fortæller Mascha Vang i et stort interview i Femina og uddyber:
LÆS OGSÅ: Mascha Vang erkender: Jeg er en levende reklamesøjle
– Lige siden jeg var lille, har jeg bare tænkt, at det ikke var dér, jeg skulle være, jeg skulle væk. Nu elsker jeg at komme hjem, men det er nok, fordi jeg på mange måder har levet det liv, jeg drømte om. Jeg har ikke den dér higen efter noget længere.
I dag bor Mascha i Dragør og har fået etableret sig selv som et brand. Hun lever af at være Masha Vang og har efterhånden gjort det i 18 år.
Læs hele det store interview med Mascha i sidste uges Femina – blad nummer 27.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Jeg er ikke tilfreds med min krop
LÆS OGSÅ: Mascha Vang bekymret for sin datters fremtid
LÆS OGSÅ: Mascha Vang “løj” om graviditet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.