Mascha Vang indrømmer: Jeg lyver for min datter - Her & Nu

Mascha Vang indrømmer: Jeg lyver for min datter

Mascha Vang er blevet sat så meget på prøve af sin datter, at der må lyves til den helt store guldmedalje.

Af Louise Vilsbøl - 7. december 2017 kl. 14:07

De fleste småbørns forældre vil nok nikke genkendende til, at man er ekstra på tæerne i december måned, når der skal julehygges med nisser og eventyrlige fortællinger om julemanden. For hvad skal man egentlig fortælle sine børn? Og hvad skal man svare på eventuelle spørgsmål? Her er Mascha Vang, som er enlig mor til 5-årige Hollie Nolia, i den grad kommet på overarbejde.
– Så flyttede nissen herind, og mor skulle i gang med alle løgnene. Det krævede den helt store violin, da Hollie Nolia kiggede på døren og sagde “jamen mor, det er jo bare en dør, der er sat fast med elefantsnot, der er jo ingenting inde bagved. Der er bare en væg ud til gangen, og se lige… Her er der jo ikke noget bagved. Den er vist ikke helt ægte den dør” – Pis!, skriver Mascha Vang på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: 2017 har været det værste år
– Men fandme om en 5-årig skal rende om hjørner med mig, så nu har jeg løjet til den store guldmedalje om, hvor magisk den dør den er, og dén er magisk, kan jeg fortælle jer, der er simpelthen ikke grænser for, hvad der ikke sker bag den, så snart det bliver nat.
Men Mascha Vangs datter er en kvik lille pige, der ikke sådan lige køber morens historier og tanker om nissens bedrifter, og hun er heller ikke nem at imponere.
GALLERI: Maschas vilde forvandling
– Hun synes dog, det er lidt tamt, og især at der ikke kommer nogen ud (af døren, red.). Så nu har hun stillet en masse an foran døren og sat lys op, og så satser vi på, den tror, der er fest og kommer ud en tur. For pokker et projekt jeg er ude i her! Help me out, lyder det med et grin.
Læs hele Mascha Vangs indlæg på bloggen HER, hvor der også er billeder af den ellers fine nissedør og Hollie Nolias pynt ude foran den.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea tilbage i kommunens søgelys
LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Peter bliver aldrig ‘the one’