Mascha Vang i desperate problemer: Er cannabis løsningen?

Mascha Vang har det seneste år kun fået 3-4 timers usammenhængende søvn hver nat, og det er hun efterhånden virkelig træt af.

Af Rikke Lynge - 15. marts 2020 kl. 08:57

Beauty bossen Mascha Vang har ikke fået meget søvn, siden datteren Hollie blev født for syv år siden og startede tilværelsen med Kolik. Hollie vågner i dag i gennemsnit tre gange pr. nat, men det er ikke det største problem.
– Jeg sover enormt dårligt, og har gjort det rigtig længe. Om det er et halvt eller helt år ved jeg nærmest ikke, men det påvirker min hverdag, humør og energi helt overskyggende efterhånden. Det er ikke ualmindeligt, at jeg kun får 3 eller 4,5 timers usammenhængende søvn, skriver Mascha på sin blog.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om coronavirus: Sådan påvirker det min familie
– Jeg sover meget let og vågner blot, jeg kan høre Hollies vejrtrækning ændre sig i værelset ved siden af, og jeg vågner derfor ofte, før hun selv gør.
Når Hollie vågner, ligger Mascha sig enten ind til Hollie, eller også kommer Hollie ind i Maschas og kæresten Troels seng.
– Jeg kan bare ikke sove, når jeg bliver klemt mellem et uroligt barn og en snorkende mand, som i øvrigt også er skyld i, jeg vågner et hav af gange om natten.
LÆS OGSÅ: Sarah Louises følgere i opråb: Hjælp os!
Mascha har nu bestilt en større seng i håb om, at mere plads kan få hende til at sove bedre om natten.

Tager hårdere midler i brug

Mascha har i flere år taget melatonin for at falde i søvn, da det ellers vil tage flere timer, men nu har hun besluttet, at der skal hårdere midler til.
– Jeg har lige bestilt noget nyt håndkøbsmedicin fra en, der er i USA samt CBD olie, som jeg vil give et forsøg. De sidste tre nætter har jeg prøvet noget CBD+melatonin, som nærmest giver mig et helt nyt liv om natten med virkelig mange drømme – ret spændende alt det, jeg oplever om natten, skriver Mascha, der stadig ikke er tilfreds med søvnen.
CBD olien indeholder egenskaber fra hampplanten, der også går under navnet cannabis, som netop bruges til medicinske formål i Danmark, men som ikke virker euforiserende.
LÆS OGSÅ: WOW: Nu skal Janni Ree have en skede-opstramning
– Men det får mig ikke til at sove hele natten eller falde i søvn igen. Jeg har været ved to læger, der ikke vil give mig noget melatonin, der varer hele natten, som jeg ellers har fået år tilbage, derfor jeg selv køber, hvad jeg kan få fat i. Er jo for pokker efterhånden desperat.
LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: ‘Ex on the Beach’-babe sendes hjem grundet temperament
Mascha giver ikke alternative ideer et forsøg, og det er der en grund til.
– Jeg orker altså ikke sætte min lid til noget holistisk te, englemusik eller en sten under puden, hvis den slags findes. Jeg skal ha’ hammeren.
LÆS OGSÅ: Tobias er tilbage på ‘Paradise’: Jeg var bange
Maschas blogindlæg har indtil nu udløst 146 kommentarer fra læsere, der har det ligesom hende, og som giver deres gode råd til bedre søvn.
LÆS OGSÅ: Linse hjælper folk i corona-karantæne