Mascha Vang har solgt Andreas Bo

Den populære blogger kommer til at undvære kæresten Andreas Bo.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 22. juni 2015 kl. 19:30

Tilbage i 2005, da den første sæson af ‘Paradise Hotel’ rullede over skærmen på TV3, havde Mascha Vang muligheden for at vinde 250.000 kroner. I dag er det den omvendte verden. For i stedet for selv at kunne stikke en god sum penge i lommen, så giver den populære blogger en kvart million kroner væk, fortæller hun på sin blog.
– Jeg er SÅ stolt, at jeg er lige ved at revne! Jeg var inde hos NOVA, da min virksomhed ClubMascha.dk gerne ville aflevere en check på EN KVART MILLION KRONER!!! Pengene går til Familier med kræftramte børn. Tænk, jeg er indehaver af en så sund virksomhed, der har mulighed for at hjælpe andre. Og det er jo i virkeligheden kun muligt, fordi jeg har jer, der støtter mig. Tak! skriver hun.
De 250.000 kroner stammer fra salget på ClubMascha og fra et par auktioner.
LÆS OGSÅ: VILDT: Mascha donerer stort beløb til kræftramte børn
Smed Andreas i puljen
Det er de færreste, som vil sælge deres kæreste til andre, men når fitnesskæden Fit & Sund giver 60.000 kroner, så gør Mascha Vang en undtagelse.
– FMKB (Familier med kræftramte børn, red.) gør en masse godt for nogle syge børn, så de og familien kan få et glad grin midt i sygdommen. Det håber jeg også, I får, når Andreas Bo kommer og laver show for jer – han er glad for at kunne hjælpe med at støtte op om projektet og skabe glæde, skriver Mascha og tilføjer:
– Jeg vil dog gerne have ham retur bagefter.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang skal på kur: Kan ikke passe bukserne
Solgt til højestbydende
Det er ikke kun Andreas Bo, der har været under hammeren. Mascha Vang har også selv taget turen og ladet sig vurdere.
– Det store maleri, som Hornsleth lavede af mig, blev solgt for 50.000 kroner til Kronborg & Jensen Intreprise Aps i Fredericia. Jeg ved, at det betyder rigtig meget for indehaveren af firmaet at hjælpe Familier med kræftramte børn, da han selv har sygdommen tæt inde på livet – desværre, skriver Mascha.
Den populære blogger sætter pris på at kunne hjælpe, men ved også, at det ikke ville have været muligt uden de mange mennesker, som handler på ClubMascha. Derfor sender hun en stor tak til alle.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang blander sig i modeldebatten
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.