Mascha Vang hacket af kendt DJ

Københavnsk DJ er sigtet for at bryde ind i et stort antal kendtes computere.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. april 2014 kl. 15:14

For to uger siden blev en københavnsk DJ anholdt og sigtet for at have installeret spyware på flere hundrede af sine kendte venners computere. En af ofrene er radiovært og kendis-blogger Mascha Vang. Det skriver HER&NU.
Mascha Vang er blandt andre danske kendisser, blevet kontaktet af politiet i forbindelse med sagen. Politiet har angiveligt oplyst hende, at hun er blevet hacket, og at der er fundet filer af privat karakter under efterforskningen, erfarer HER&NU.
Mascha Vang bekræfter til ugebladet, at det er korrekt, men hun ønsker ikke umiddelbart at kommentere yderligere på det. Andre kendisser afviser at diskutere sagen med pressen.

LÆS OGSÅ: Mascha og Andreas Bo: Nu er vi kærester

Adgang til alt
Når de kendte har åbnet invitationer eller filer sendt fra DJ’en, er der blevet installeret spyware på deres computere. Det betyder, at den kendte DJ, hvis navn ikke er offentliggjort, har kunne overvåge al online aktivitet og aktivere webcam og mikrofoner på de kendte computere, uden at de har vidst det.
Kort før påske ransagede Københavns Politi DJ’ens lejlighed og konfiskerede adskillige computere, som har været brugt til at overvåge ofrene gennem flere år.
SE OGSÅ: Galleri: Julie Zangenberg strålede til premieren på ‘Heartless’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.