Mascha Vang går amok over særlig kommentar

En nedladende besked fra en kvinde har fået Mascha Vang til at åbne op om et kapitel i fortiden.

Af Caroline Grønne Wigdal - 29. december 2020 kl. 20:55

41-årige Mascha Vang har tidligere fortalt om, hvor ofte hun på Instagram modtager beskeder med kritik og irettesættelser, og normalt er hun god til at lade dem passere uden at bruge energi på dem. Men for nylig modtog hun en besked fra en kvinde, og den kunne realitybaben ikke bare lade gå ubemærket hen.

I beskeden stod der: “Du vil meget gerne fremstå perfekt. Bare husk, hvor du kommer fra. Og fald ned på jorden engang imellem. Du virker, som om lille Danmark ikke er godt nok til dig. Du bliver aldrig andet end Marianne fra Jylland”.

LÆS OGSÅ: Jubler: Vi skal have tvillinger!

Med de ord hentydede kvinden til, at Mascha kommer fra den lille nordjyske by Byrsted, og at hun er døbt Marianne. Dengang følte Mascha aldrig, at navnet Marianne passede til hende, og derfor valgte hun, da hun var i begyndelsen af 20’erne, at tage navneforandring til Mascha Marianne Vang Christensen.

Kvindens nedladende besked fik Mascha Vang til at svare igen i et længere opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op

– Jeg får ondt af damen, der har skrevet disse beskeder til mig, for selvom der i hendes bio står, at hun “Lever et liv i balance og mindfulness”, så virker det som alt andet end det. Det må være trist, at andre kan påvirke én i en grad, at de har behov for at skrive sådan til dem – for at opnå hvad? Dem har jeg fået i 20 år nu, og for hver jeg modtager, får jeg endnu mere ild i røven. Det er mit benzin, indleder hun sit opslag.

LÆS OGSÅ: Nicklaes og Line Maria tager stort skridt

Marianne fra Jylland

Mascha Vang med sin kæreste, Troels Krohn Dehli. (Foto: Anthon Unger)

Mascha Vang fortæller, at hun netop godt ved og kan huske, hvad hun kommer fra, men at hun i dag har skabt den virkelighed, hun drømte om i barndommen. Dengang hun sad i en skoleklasse ude på landet, hvor i de kun var seks elever, og hvor bussen ind til byen gik to gange i døgnet.

– Jeg blev noget andet end Marianne fra Jylland, jeg blev Mascha fra Jylland, for hvis der er noget, der ikke fungerer for mig, så ændrer jeg det, afslutter hun opslaget.

LÆS OGSÅ: LISTE: De mest sete danske tv-serier i 2020

I dag bor den jyske Mascha i Kolding med kæresten Troels Krohn Dehli, hans to børn, Emilie og Julius, samt Maschas datter, Hollie Nolia. Dog har Mascha også en lejlighed i indre København, hvor hun er glad for at tilbringe weekenden i ny og næ.

Læs mere om