Mascha Vang fylder 40 år: Jeg fortryder én ting - Her & Nu

Mascha Vang fylder 40 år: Jeg fortryder én ting

Bloggeren har ingen skrupler ved at blive 40, for der er kun én ting, hun føler, hun ikke har nået.

Af Jan Körner - 31. juli 2019 kl. 07:28

Glemt alt om midtvejskrise. Når Mascha Vang i dag fylder 40 år, er det med lette skridt, hun runder et af livets skarpe hjørner. For tv-darlingen og bloggeren har opnået det, hun ville, og har derfor for længst fundet sig til rette i sit liv og med sin alder.
– Jeg har det simpelthen så fint med at fylde 40. Jeg glæder mig, for jeg glæder mig altid til min fødselsdag. Og så synes jeg da bare, at det er en fantastisk alder, jeg har, siger hun i et interview med HER&NU i anledning af fødselsdagen.
LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for ‘De unge mødre’-mor

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Numse-Rasmus fejrer sin 40 års fødselsdag med at lære at twerke

LÆS OGSÅ: Realitybabe blev gift: Nu afslører hun alt om brylluppet

Ingen 40-års-krise

Hun har fået mange spørgsmål om, hvordan hun har det med den runde dag.
– Folk regner med, at jeg er bange for det, og det fik mig til at tænke. I går cyklede jeg sammen med min kæreste, og så ramte det mig, hvor godt jeg har det med det. Jeg har det lidt som om, jeg er nået i mål. Ikke som i game over, men jeg er der, hvor jeg allerhelst vil være, siger Mascha og fortsætter:
– Mange spørger, om jeg har en 40-års-krise, men det har jeg ikke. Jeg tror, det er noget, man har, hvis man føler, man er gået glip af noget. Eller hvis nogen har stiftet familie, og deres drømme ikke blev til noget, eller der var noget, de gik glip af. Sådan har jeg det ikke, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: Amalies mor afslører: Derfor har jeg holdt en pause fra tv

De sidste brikker lagt

– Jeg er skideglad, lyder det fra Mascha, som har fundet lykken med 43-årige Troels Krohn Dehli (Foto: Henrik Petersen).


De sidste brikker i Maschas puslespil blev lagt, da hun og datteren, Hollie Nolia på seks år, flyttede sammen med kæresten Troels, der er jagerpilot.
– Det eneste, jeg manglede, fik jeg sidste år i form af en base og tryghed. Jeg er bare relaxed og tilfreds og vil gerne være her for evigt. Det er fedt, for jeg nåede det, jeg ville.
LÆS OGSÅ: Gravide Maria Sebens afslører kønnet: Vi venter os en …
Når hun ser tilbage på det liv, der indtil nu er levet, er der kun én ting, hun fortryder.
– Jeg ærgrer mig kun over, at jeg ikke nåede at bo i USA. Folk siger, at jeg kan nå det, men nu betyder det bare ikke så meget. Karrieremæssigt kan jeg ikke forestille mig noget bedre end det, jeg har. Jeg føler mig helt vildt privilegeret. Jeg har rendt hornene af mig, så jeg tror ikke, jeg går i panikalder, lyder det fra Mascha.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par skal være forældre: Det var ikke planlagt
LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret