Mascha Vang forklarer sit vægttab

Mascha Vang ville allerhelst leve af frysepizza og champagne, men samtidig vil hun gerne have kontrol over sin krop.

Af Caroline Grønne Wigdal - 5. april 2021 kl. 14:55

41-årige Mascha Vang er blevet glad for at sætte det ene ben foran det andet. Så glad, at hun nogle dage er nået op på mellem 20.000 og 30.000 skridt.

Det har naturligvis medført, at hendes krop har forandret sig, og at hun har tabt sig. Det fortæller influenceren i en story op Instagram.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

– Det giver meget mere, end jeg havde forestillet mig, især på numsefaconen. Men jeg tæller også kalorier og spiser på nuværende tidspunkt 1200 kalorier om dagen og går cirka 10 til 20.000 skridt, fortæller hun.

Mascha Vang er kendt fra blandt andet ‘Paradise Hotel’, ‘Beauty Bosserne’ og senest ‘Stjerner i trøjen’. Hun bor i dag i Kolding med kæresten Troels Krohn Dehli, hans to børn, Emilie og Julius, samt Maschas datter, Hollie Nolia.

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby indrømmer misbrug under ‘Vild med dans’: Jeg skulle have sagt nej

Coronakiloene

Realitybaben ligner jo ikke en, der skal tabe sig eller tælle kalorier – og 1200 kalorier er ikke mange at indtage på en dag. Men i den samme story på Instagram fortæller hun, at hun i løbet af den første periode af Danmarks nedlukning havde taget 3-4 kilo.

De ekstra kilo vil hun bare gerne af med, og derfor er det heller ikke hendes plan at fortsætte den livsstil. Hun mangler lige lidt over et kilo, så er hun tilbage på den vægt, hun har det bedst med.

LÆS OGSÅ: Indtager Folketinget

– Lige de 1200 kalorier er kun et par uger, ellers ville jeg jo blive mager, og jeg ønsker bestemt ikke, at min numse og former forsvinder.

I weekenden tæller Mascha Vang dog ikke kalorier, og hvis hun bare kunne leve, som hun ville, så ville hun leve af frysepizza, drikke champagne og røde racerbiler af vingummi.

Men fordi hun går op i at holde sin krop, så bliver hun nødt til at tælle kalorier og daglige skridt.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Læs mere om