Mascha Vang forklarer: Derfor er jeg i Borneo

Mascha Vang skal bestige et bjerg i Borneo, og det er der en god grund til.

Af Louise Vilsbøl - 23. januar 2019 kl. 20:55

Det er nok ikke gået mange af Mascha Vangs følgeres næse forbi, at hun netop nu befinder sig i Borneo sammen med kæresten Troels og datteren Hollie Nolia, og nu forklarer hun på sin blog, hvorfor det er, de har valgt det atypiske feriested. De er nemlig slet ikke på ferie.
– Jeg sidder lige nu på et lille beskedent værelse i Kinabalu, Borneo, hvor jeg indtager piller mod højdesyge, inden jeg sammen med en flok skønne mennesker, skal bestige Mount Kinabalu her i Borneo, skriver Mascha på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Mascha om ‘Beauty Bosserne’: Jeg er enormt nervøs for klipningen
– Formålet med at bestige bjerget er at samle penge ind til Børneulykkesfonden og Legeheltene, altså til syge børn på danske hospitaler. De tager ud og får børnene op af sengen, og leger aktivt med dem, så de får rørt deres kroppe. Det giver børnene noget at se frem til samt et pusterum og smil på læberne hos både børnene og deres forældre.
LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Emma åbner op om exit: Jeg var syg hver gang

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre, hvorfor Mascha startede sin blog op

LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Kastrerede Andreas Bo på 15 minutter

Det er IKKE reklame

Mascha Vang befinder sig netop nu på vej op ad bjerget Mount Kinabalu (Foto: Privat)


Mascha har allerede samlet 50.000 ind, men hun har et mål om at samle 250.000 ind til det gode formål. Bloggeren har allerede holdt et fundraising-event, og hun har to mere i kalenderen. Selvom det ikke er en god forretning for Mascha, som ellers har vist sig som en knivskrp forretningskvinde, så var hun ikke i tvivl om, at hun skulle sige ja til samarbejdet.
– Jeg bruger også min arbejdstid på turen, hvilket også betyder et større økonomisk tab for mig, men nogle gange er det vigtigt at dette tilsidesættes for at kunne give noget tilbage og gøre noget for andre. Billetten finansieres af et markedsføringsbidrag svarende til billettens pris, skriver hun på bloggen og giver også sine følgere svar på et spørgsmål, hun ofte møder:
LÆS OGSÅ: CHOK: Hovedrolle dropper ‘Badehotellet’
– Til dem, der spørger hvorfor det ikke er markeret som reklame, så er det fordi, når man laver velgørenhed som her, er det ikke omfattet af markedsføringsloven, og skal derfor ikke markeres som reklame. Jeg reklamerer ikke for en rejse, jeg deler lidt fra vores tur, fordi jeg forestiller mig, der er nogen, der gerne vil følge med.
Det er altså ikke for egen økonomisk vinding, at Mascha er taget til Borneo, hvor turen startede ud med at besøge et børnehjem og uddele legetøj til børnene sammen med datteren, og altså nu er på vej op ad Mount Kinabalu. Hvis man gerne vil støtte Maschas arbejde, kan man gøre det på forskellige måder.
Man kan blive højdemetersponsor, hvor man donerer for hver meter Mascha Vang bestiger på bjerget, og så kan man støtte ved at sende det beløb, man ønsker at støtte med på mobilepay 177356, som går direkte til Legeheltene.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
LÆS OGSÅ: Mascha om de deltagerne i ‘Beauty Bosserne’: Vi er meget forskellige’
 

 

View this post on Instagram

 

Welcome to the jungle ??? Bloggen er opdateret med en tur i regnskoven… #metarzanyoujane

A post shared by MASCHA VANG ?? Blogger (@maschavang) on Jan 22, 2019 at 4:38pm PST