Mascha Vang efter flytningen til Kolding: Jeg har fundet ro

Der er ingen tvivl om, at den populære blogger er glad for sit nye postnummer.

Af Emilie Holm Egebro - 26. januar 2019 kl. 10:55

I slutningen af 2018 tog Mascha Vang et stort skridt, da hun valgte at sælge sit elskede hus i Dragør og sammen med datteren Hollie Nolia flyttede hele vejen til Kolding for at bo sammen med kæresten Troels.
Selvom den populære blogger havde svært ved at forlade hovedstaden og hendes hjem de sidste mange år, er hun i dag blevet rigtig glad for beslutningen.
LÆS OGSÅ: Maschas hus er solgt: Køber meldte sig efter 12 minutter
LÆS OGSÅ: Mascha og Troels har købt hus: Det var bare slet ikke det, jeg ville ha’
– Jeg elsker at være flyttet til Kolding. Nu har jeg ikke taget så mange gange retur til København endnu, så det kan godt være, jeg får det anderledes på et tidspunkt, men jeg er simpelthen så glad for min flytning. Jeg tror dog også, at det er, fordi jeg fuldstændig har fundet ro med at finde den rigtige mand. Så det hele bare spiller på en anden måde. Det er ikke sådan, jeg går og tænker: “Hvad nu hvis”, for der er ikke noget “hvad nu hvis”. Det er det her. Det er en commitment og ikke bare noget, jeg tester af. Det føles bare rigtig godt, og 2019 skal bruges på at falde rigtig til i Kolding og få samlet bonusfamilien for alvor, fortæller Mascha til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Mascha om ‘Beauty Bosserne’: Jeg er enormt nervøs for klipningen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se Irina droppe Mascha for at prioritere sig selv


LÆS OGSÅ: Mascha om de deltagerne i ‘Beauty Bosserne’: Vi er meget forskellige’
– Når jeg så kommer over til København, får jeg bare planlagt det hele meget mere koncentreret og intenst, når jeg er sammen med nogen. Jeg tror derfor også, det bliver sjovt for folk at følge med i i ‘Beauty Bosserne’, og jeg tror også, det er derfor, at det er sjovt for folk at følge med hos mig. Det er jo den der ægte hverdag og det, der også sker i deres liv. Det er ikke bare glitter og glam, jeg bor jo for søren i Kolding! Det er altså ikke bare den røde løber og champagne, griner Mascha og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Irina afslører: Håber på graviditet og bryllup i 2019
LÆS OGSÅ: Mascha Vang indrømmer: Kastrerede Andreas Bo på 15 minutter
– Hvis jeg skal nævne én ting, som jeg savner fra København, så er det impulsiviteten. Jeg kan ikke bare sige, at det her vil jeg gerne til, eller de her vil jeg gerne møde. Der er jo mange sjove events, og det er da lige lidt mere omstændigt at komme med til. Jeg skal jo lige bruge en masse transporttid hver vej, og der skal lige lidt mere planlægning til. Det betyder dog ikke, at jeg ikke stadig vil komme.
LÆS OGSÅ: Irina jubler: Nyt samarbejde med lillesøster
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension