Mascha Vang: Dét savner jeg ved de ekstra kilo

Der er en kropsdel, Mascha Vang synes, var pænere, da hun var tungere.

Af Lise Nygaard - 30. maj 2017 kl. 11:44

Det var en lykkelig Mascha Vang, der mæskede sig i julemad og slik, for at tage ti kilo på til TV3-programmet ‘Min fede træner’. Men sukkerfesten var rigtig hård ved Maschas krop og psyke, og midtvejs overvejede hun, om programmet overhovedet var det værd.
Mascha Vang fortsatte dog projektet, og de ekstra kilo var ikke kun til gene. Den smukke blogger blev nemlig rigtig glad for de kilo, der satte sig på hendes bagdel, men de er desværre forsvundet i takt med, at maven også blev mindre.
– Det eneste, jeg er trist over nu, er, at jeg ikke beholdt min bootey. Jeg kæmper stadig for at få en, men jeg er altså bare en hvid fladballet dansker, der aldrig får røv som Beyonce. Måske derfor jeg heller ikke ejer rytme, der skal bare ikke svinges med de røvgardiner, skriver hun på sin blog, hvor man også kan se billeder af bagdelens storhedstid.
LÆS OGSÅ: Deltagerne fra ‘Min fede træner’: Sådan har vi det med vores trænere i dag
Mens kameraerne rullede tabte Mascha sig 7,2 kilo og endte på 54,7 kilo. Mascha er stadig igang med at tabe sig, men vægtens ubarmhjertige tal er ikke det vigtigste for hende nu.
– Jeg er selv kommet godt ned igen, men da jeg træner med vægte, kommer jeg nok ikke ned på samme vægt, og det er egentlig slet heller ikke målet. Det er vigtigere, hvordan jeg ser ud, ikke hvad der står på vægten, skriver hun.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Patrick: Derfor sagde jeg nej til ‘Min fede træner’
LÆS OGSÅ: Sådan går det deltagerne fra ‘Min fede træner’ i dag
LÆS OGSÅ: Kira Eggers om deltagelse i fedme-projekt: Jeg fortryder intet
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.