Mascha Vang: Derfor er jeg begyndt at gå i kirke

Det er nok de færreste, der forbinder Mascha Vang med en kirkegænger, men det er hun blevet.

Af Louise Vilsbøl - 24. december 2021 kl. 12:54

Meget har ændret sig for Mascha Vang i løbet af de seneste par år, hvor hun både har fundet sin plads i livet, men også blevet rykket rundt i selv samme liv. Det forklarer hun i sin nye biografi ‘Mascha’, som kom på gaden i november.

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha fortæller om det migræne-anfald, der nær havde kostet hende ‘Vild med dans’-deltagelsen.

– At miste min mormor og siden Anne (Bech, red.) satte naturligvis en masse tanker i gang hos mig. Lever jeg det liv, jeg gerne vil? Burde jeg skrue tempoet ned? En del af mig har måske lyst til netop det: Lukke bloggen, fokusere på mine andre forretninger og geare ned. Der er noget ved hele idéen om mindfullness og slow living, der tiltaler mig – selvom jeg ikke kan tænke på det uden at begynde at tænke på, hvordan man kunne udvikle og sælge mindfulness-produkter, skriver Mascha Vang og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Elvira afslører: Det er slut

– Min egen version af mindfullness har været at begynde at gå i kirke. Troels tager ofte med mig til søndagsudstjeneste i Marmorkirken, som ligger tæt på lejligheden i København. Som han siger, så holder han lige lidt afstand til mig, når vi går ind over tærsklen, for han er bange for, at jeg går op i flammer. Han mener i den grad, at jeg har brug for lidt syndsforladelse. Men han tager med, og så er vi der. Ingen telefoner, ingen Instagram og ingen støj.

LÆS OGSÅ: Blev kærester efter ‘Robinson’

Selvom det giver Mascha en ro at være i kirke, så har tabet af både sin mormor og sin nære veninde ikke fået hende til at hige efter roen ellers – faktisk tværtimod.

– Det meste af tiden føler jeg faktisk, jeg har brug for mere fart og mere tempo. Holde mere fest, have endnu mere sjov, holde en endnu større fødselsdag for Hollie Nolia. Efter den første intense periode med sorg fik jeg et stort behov for at fylde huset med liv. Jeg lod sågar Hollie Nolia få de kattekillinger, hun altid har ønsket sig, slutter Mascha.

LÆS OGSÅ: DRAMA: Katerina Pitzner rejser til Dubai for at forhindre bryllup

I videoen herunder kan man høre Maschas datter Hollie Nolia fortælle, hvordan hun heppede på sin mor i ‘Vild med dans’.

Læs mere om