Mascha Vang afslører: Derfor viser jeg ikke min mave

Der er en helt særlig grund til, at vi ikke har set Maschas mave her på det sidste.

Af Louise Vilsbøl og Jeanet Rosenkjær Horstmann - 4. april 2017 kl. 8:17

Igennem de seneste par måneder har Mascha Vang flere gange vist sig i badedragt og bikini, men på ingen af billederne har hun vist hele sin krop, og det er der en god grund til, afslører hun nu på sin blog.

Sådan her kender vi Mascha Vang. (Foto: Klaus Bo Christensen )


– Til manges store ærgrelse, må jeg desværre skuffe med, at det ikke er en graviditet der skal afsløres. Det er min deltagelse i et helt vanvittigt tv eksperiment, som jeg har sagt ja til at deltage i. Jeg har aldrig været med til noget lignende, det er det mest ekstreme jeg har deltaget i, nogensinde, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om graviditet: Der er intet, jeg har mindre lyst til
Programmet hedder ‘Min fede træner’ og går ud på at Mascha og tre andre kendte mennesker skal tage ti kilo på, som de så efterfølgende skal tabe igen og derved forsøge at motivere nogle overvægtige mennesker til at tabe sig.
– Det er det mest grænseoverskridende, jeg nogensinde har været med i, siger Mascha til Realityportalen.dk og forklarer hvorfor:
– Ét er, at man ser min blævrende røv tv, men noget andet er den fysiske og mentale rejse, jeg har været igennem. Alle troede jo, jeg var gravid.
De andre medvirkende er model Kira Eggers, Frederik Fetterlein og tv-værtinde Sarah Maria Franch Mærkedahl.
Programmet får premiere den 19. april på TV3.
Læs hele Maschas indlæg HER, og få et smugkig på programmet herunder:
LÆS OGSÅ: Mascha Vang: Derfor bor jeg på Amager

LÆS OGSÅ: Mascha Vang om at have angst: Det er pinligt og flovt
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.