Mascha om tiden som kosmetolog: Glemte dame i tre timer - Her & Nu

Mascha om tiden som kosmetolog: Glemte dame i tre timer

Mascha Vang fortæller her historien om, hvordan hun i sine kosmetolog-dage pakkede en kvinde ind i vita wrap og glemte hende i tre timer.

Paradise hotel
Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 20. august 2014 kl. 18:50

Mascha Vang er oprindeligt uddannet kosmetolog, som også var hendes beskæftigelse, inden hun gjorde karriere inden for tv. Fra den tid har Mascha en sjov- og måske lidt uheldig historie, som hun deler på sin blog.
Egentligt handler indlægget om, at Mascha lige pt forsøger sig med slanketrenden, hvor man bruger wrap-papir for at stramme kroppen op, og denne metode var åbenbart også populær, dengang Mascha var under uddannelse – og netop wrappen har hun en sjov historie om.
– Jeg husker tydeligt dengang, hvor jeg var under uddannelse og havde en kunde, for der wrappede vi nemlig også folk. Jeg havde pakket damen ind, og kamp-viklet hende ind i vita wrap fra top til tå, og placeret hende liggende på en briks. Hun skulle vel ligger der en 45 minutters tid, starter Mascha ud, og så langt så godt.
LÆS OGSÅ: Mascha springer ud som handywoman
– Da jeg så skulle til at hjem går jeg lige og leder efter noget, og opdager så damen. F-U-C-K!!!! Jeg havde glemt hende. Sgu! Hun har vel ligget der 2-3 timer vil jeg tro. Kender I ikke det, at man helt kan miste tidsfornemmelsen, når man ligger sådan et ud. Det tror (håber) jeg at hun havde. Hun ville dog MEGET gerne pakkes op, og skulle tisse meget. Jeg lod bare som om det var meningen, og som om jeg lige ville være sød og give hende ekstra tid (uredigeret).
Mascha indrømmer, at hun måske snød en smule med målebåndet efterfølgende for at rode bod på, at den stakkels kvinde var blevet glemt alene, pakket ind i wrap. Derudover afslører Mascha også samtidig, at hun nu vil forsøge sig med wrap-metoden for at stramme kroppen op, som blandt andet også dyrkes af Maschas modelveninde Sarah Louise Christiansen.
LÆS OGSÅ: Selina: Sådan har jeg det med Peter
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.